Θεσσαλονίκη: Ξύλο από ΜΑΤ στις καθαρίστριες και σε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: Ξύλο από ΜΑΤ στις καθαρίστριες και σε βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

Screen Shot 2014-05-29 at 7.32.28 PMUpdate 6.30: Επίθεση χωρίς λόγο από τα ΜΑΤ με τις ασπίδες δέχτηκαν οι καθαρίστριες  έξω από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Επίθεση δέχτηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη.

Έξω από το Εμπορικό Επιμελητήριο στην Τσιμισκή έχουν συγκεντρωθεί οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών για να διαμαρτυρηθούν με αφορμή την παρουσία του Χ. Θεοχάρη γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών  οποίος θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα την ηθική δεοντολογία.

«Δεν μπορεί ο κ. Θεοχάρης να μιλά για ηθική δεοντολογία όταν αρνείται να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου για την επαναπρόσληψη 595 καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, όταν με απόφαση του μας πετάει στο Καιάδα» δηλώνουν οι καθαρίστριες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που διοργανώνουν την κινητοποίηση αυτή.

Οι καθαρίστριες, από Θεσσαλονίκη και από Λάρισα, κρατούν πανό το οποίο γράφει «Για ποια ηθική δεοντολογία μιλάτε κε Θεοχάρη»; Στο πλευρό τους βρίσκονται σχολικοί φύλακες και καθηγητές.

Οι συγκεντρωμένοι είναι περικυκλωμένοι στην απέναντι πλευρά της Τσιμισκή από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και της Αστυνομίας.

Φωτογραφία της Ε.Α. από το Facebook

Πηγη:alterthess.gr

75

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση