Video: Η διάλυση της ανοιχτής συζήτησης και η επίθεση στην «Στρούγκα»

Video: Η διάλυση της ανοιχτής συζήτησης και η επίθεση στην «Στρούγκα»

Screen Shot 2014-06-21 at 1.53.18 AMΣήμερα οπαδοί της ΑΕΚ εμπόδισαν την προγραμματισμένη συνάντηση των κατοίκων της Φιλαδέλφειας, ενώ αργότερα επιτέθηκαν στην κατάληψη «Στρούγκα».

Αποφασίστηκε συγκεντρωση και πορεία την Τετάρτη 7.00 μ.μ. Καλούνται συλλογικότητες απ´όλη τη Αθήνα να συμμετέχουν. Θα υπαρξει ανακοίνωση επίσημη. Προς το παρόν καθόμαστε στο χώρο μέχρι να μπορέσουν να σφραγίσουν τη πόρτα που κατέστρεψαν οι “οπαδοί” της ΑΕΚ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

Να σημειωθεί ότι οι τραμπούκοι της ΑΕΚ διέλυσαν τη συζήτηση όταν άρχισε να ακούγεται η αλήθεια οτι κανείς δεν είναι κατά του γηπέδου.

Η Original να πάρει θέση τώρα και να καταδικάσει τις σημερινές επιθέσεις χουλιγκάνων που τραυμάτισαν κατοίκους της Φιλαδέλφειας και αμαύρωσαν την ιστορία της Ένωσης. Επίσης να μαζέψει ΑΜΕΣΑ τα φασιστοείδή που συνεχίζουν να τριγυρνάνε στους δρόμους και τραμπουκίζουν κόσμο. Δεν υπάρχει καμιά απολύτως δικαιολογία. Η σιωπή είναι συνενοχή.

Για λεπτομέρειες γύρω από το θέμα του γηπέδου http://rproject.gr/article/13-erotimata-kai-apantiseis-gia-gipedo-tis-aek-sti-n-filadelfeia

 

141

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση