Οι φοιτητές κατέλαβαν το κεντρικό τίριο του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ το βράδυ της Πέμπτης ενάντια να αυξήσει κατά 25% τα δίδακτρα φοίτησης.στην απόφαση της διοίκησης
Οι φοιτητές του Μπέρκλεϊ θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση την Παρασκευή για να αποφασίσουν πως θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τους.
Φοιτητές διαμαρτύρονται και έξω από το Wheeler
Μεταξύ των αιτημάτων των φοιτητών είναι να μην αυξηθούν τα τέλη φοίτησης, να ενισχυθεί η συμμετοχή των φοιτητών στο Διοικητικό Συμβούλιο και να δημιουργηθεί ένας εταιρικός φόρος για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης τους. Τέλος, ζητούν να τεθεί σε δημόσιο διάλογο το ζήτημα της αύξησης των διδάκτρων. Σημειώνουμε πως τα δίδακτρα φοίτησης στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσκίσκο ανέρχονται περίπου στα $ 23.266.
πηγή:alfavita.gr













