Κομπλεξικοί, μισάνθρωποι και ανιστόρητοι φασίστες

Κομπλεξικοί, μισάνθρωποι και ανιστόρητοι φασίστες

Screen Shot 2015-05-21 at 3.47.47 PMΙστότοπος Χρυσής Αυγής, 24/5/15: «Είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό, να γίνονται εκδηλώσεις πολυγλωσσίας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία έφτιαξε το πρώτο ολοκληρωμένο αλφάβητο και φημίζεται για τον πλούτο των λέξεων της. Είναι ακόμα μεγαλύτερο θράσος το γεγονός, ότι και παραδέχονται, πως έχουν κάνει τη Θεσσαλονίκη άντρο των λαθρομεταναστών και απαιτούν, μέσω τέτοιου είδους εκδηλώσεων, να προκαλέσουν συμπάθεια στον ελληνικό λαό για τους “κακόμοιρους, κατατρεγμένους κτλ” λαθρομετανάστες. Γιατί η Θεσσαλονίκη δεν ήταν πάντα “πολύγλωσση”, όπως την αποκαλούν τα ανδρείκελα του δήθεν δημοκρατικού συστήματος, αλλά έγινε μετά από το άνοιγμα των συνόρων και την εισροή χιλιάδων παράνομων μεταναστών.»

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ:

1. Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τους χρυσαυγίτες, αν ένας λαός έχει πλούσια γλώσσα, είναι ντροπή να διοργανώνει εκδηλώσεις πολυγλωσσίας! Δηλαδή, εκδηλώσεις πολυγλωσσίας πρέπει να διοργανώνουν μόνο οι λαοί με «φτωχές γλώσσες». Το γιατί κάτι τόσο βλακώδες θα έπρεπε να ισχύει, μόνο ένας φασίστας ίσως θα μπορούσε να σκεφτεί.
2. Το ότι οι φασίστες σκυλιάζουν όποτε οι άνθρωποι εκφράζουν αισθήματα φιλαλληλίας προς μετανάστες συνανθρώπους τους είναι γνωστό και δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο σχολιασμό.
3. Η πολυπολιτισμική Ιστορία της Θεσσαλονίκης είναι παγκοίνως γνωστή, αλλά δεν μπορεί κανείς ασφαλώς να αναμένει από τους φασίστες να διαθέτουν πλούτο ιστορικής γνώσης. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε εδώ ότι κατά τα έτη 1911-1912, σύμφωνα με στατιστική του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ προξενείου, στη Θεσσαλονίκη κατοικούσαν: 27.100 Ελληνες, 93.338 Εβραίοι, 54.718 Μουσουλμάνοι, 8.194 Βούλγαροι, 1108 Αρμένιοι, 2353 Ιταλοί και 16.450 λοιποί υπήκοοι ευρωπαϊκών χωρών. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει περισσότερα στοιχεία εδώ κι εδω

466

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση