Χυδαία επίθεση χρυσαυγίτη βουλευτή στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

Χυδαία επίθεση χρυσαυγίτη βουλευτή στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

1Σε μια χυδαία επίθεση προέβη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατά της δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά με αφορμή μια ανάρτηση της στο Twitter.

Η Μαρία Δεναξά ανέφερε στην ανάρτησης στο Twitter πως «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».

Ο  Χρήστος Παππάς απάντησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση της δημοσιογράφου με μια απαράδεκτη λεκτική επίθεση, γράφοντας «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».

Ακολούθησαν διάφορα αντίστοιχα σχόλια από υποστηρικτές του συγκεκριμένου κόμματος μέχρι που η δημοσιογράφος απάντησε, μέσω Facebook, γράφοντας «Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται από την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα.

Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους.

Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες.
Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε…»

Eδώ μερικές ακόμη αναρτήσεις φασιστών:

1

1

1

 

 

– See more at: http://left.gr/news/hydaia-epithesi-hrysaygiti-voyleyti-sti-dimosiografo-maria-denaxa#sthash.NVu79ZQE.dpuf

1.023

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση