Γιατί αποκαλύπτεται ο κουκουλοφόρος στα ΜΑΤ;

Γιατί αποκαλύπτεται ο κουκουλοφόρος στα ΜΑΤ;

1Update: Επειδή πολλή συζήτηση έγινε για το βίντεο,για το αν είναι αναρχικός ή ασφαλίτης και πολλοί τσουβαλιάζουν όλο το κίνημα αρπάζοντας τέτοιες ευκαιρίες.
Αναγνωρίζουμε το βεβιασμένο της ανάρτησης, αλλά για μας δεν έχει σημασία -και δε μπορούμε να ξέρουμε αν είναι το ένα ή το άλλο- και συγχρόνως, ξεσπάει ένας διασπαστικός δημόσιος διάλογος. Κάτι για το οποίο οι από πάνω τρίβουν τα χέρια τους!
ΤΩΡΑ είναι που το κίνημα πρέπει να είναι ενωμένο σα γροθιά και -με όλες τις διαφοροποιήσεις μας- να στείλει στα τσακίδια τη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού, των μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων.
Επόμενος σταθμός: 15 Μάη Σύνταγμα ‪#‎ΑΡΚΕΤΑ‬
————————————————————————-
Επεισόδια έξω από τη Βουλή διέλυσαν τη συγκέντρωση – Βροχή οι μολότοφ και οι κρότου λάμψης

Λίγο μετά τις 20:30 επικράτησε ένταση, όταν ομάδα κουκουλοφόρων  εκτόξευε βόμβες μολότοφ και αντικείμενα κατά ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Μετά από λίγα λεπτά οι τελευταίοι απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης απωθώντας τους αντιεξουσιαστές.

Μετά το επεισόδιο, η παρουσία των διαδηλωτών μειώθηκε αισθητά.

Ωστόσο μια περίεργη σκηνή κατέγραψε (άθελα του) ο φακός του MEGA.

Κουκουλοφόροι «κάνουν τη δουλειά τους» πετώντας βόμβες μολότωφ, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ πάνε να αντεπιτεθούν, αλλά ένας κουκουλοφόρος μοιάζει σαν να ζητάει τα ρέστα από τον αστυνομικό και μετά βγάζει την κουκούλα σαν να θέλει έτσι να ταυτοποιηθεί καλλίτερα.

Δείτε το βίντεο (0:15)


Πηγή:http://www.i-gata.gr/?p=5203

15.514

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση