Μια απάντηση στο Θάνο Τζήμερο που επιχείρησε να σπιλώσει τον Παύλο Φύσσα

Μια απάντηση στο Θάνο Τζήμερο που επιχείρησε να σπιλώσει τον Παύλο Φύσσα

1του Αλέξη Λιοσάτου

O γνωστός φασίστας Θάνος Τζήμερος, που κάθε τόσο ζητιανεύει λίγα λεπτά δημοσιότητας, ξαναχτύπησε, αποκαλώντας στο fb φασίστα τον Παύλο Φύσσα (και τη μητέρα του), τον δολοφονημένο αντιφασίστα από τα χιτλερικά τάγματα του Μιχαλολιάκου, του Λαγού και του Κασιδιάρη.

Το συμπέρασμα του το βγάζει από στίχους του Π.Φύσσα που στρέφονται ενάντια στην Άνγκελα Μέρκελ (του Γερμανικού ιμπεριαλισμού , στυλοβάτη της Τρόικας και των μνημονίων που εξοντώνουν τον ελληνικό λαό) και ενάντια στη Χρυσή Αβγή, αδερφή οργάνωση του Τζήμερου. Ειρωνεύεται δε ο Θάνος το δολοφονημένο μουσικό ότι «δεν είναι φιλειρηνικός».

Ο Τζήμερος καθώς είναι εδώ και χρόνια πολιτικά άνεργος, είπε να μελετήσει λίγο αντιφασιστική μουσική. Μελετώντας την , κατανοούμε ότι προσβλήθηκε γιατί ο Π.Φύσσας έθιξε την καλή του φίλη και ταξική δολοφόνο, τη Άνγκελα. Ο Τζήμερος είναι ο πολιτικός που μεταξύ εκλογών Μαΐου και Ιουνίου 2012 έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή που είχε στείλει στη φίλη του. Εκεί, σε ένα ρεσιτάλ γερμανοτσολιαδισμού, αποκαλεί τη Μέρκελ εξοχότατη, τη συμβουλεύει να στείλει την Ελλάδα στο… διάολο και γλείφει τους Έλληνες εφοπλιστές.

Το ενδιαφέρον όμως, αυτό που μας έκανε να ασχοληθούμε το γραφικό φασίστα γιάπη, είναι η στιγμή που επιλέγει να κάνει αυτή τη δήλωση:  την ίδια μέρα με τη δίκη των δολοφόνων του Φύσσα στο Εφετείο. Οι ναζί μαχαιροβγάλτες ήδη κυκλοφορούν ελεύθεροι κι αρχίζουν να αισθάνονται εξασφαλισμένοι ότι θα πέσουν στα πούπουλα. Ήδη τα τάγματα εφόδου αρχίζουν να ανασυγκροτούνται και ξαναακονίζουν τα μαχαίρια τους. Αυτή η αυτοπεποίθηση τους κάνει να γίνονται πιο προκλητικοί στο δικαστήριο, να απειλούν και να βρίζουν τη μάνα, τους συγγενείς και τους συνηγόρους του Φύσσα. Ο δε Ρουπακιάς, μέχρι τώρα υποδυόμενος την ταπεινή περιστερά, χθες επιτέθηκε σε φωτορεπόρτερ αποκαλώντας την «καριόλα».

Αυτό είναι λοιπόν το τάιμινγκ που ο Τζήμερος επιλέγει να επιτεθεί, όχι φυσικά στο αδερφό του κόμμα της Χρυσής Αβγής και το Ρουπακιά αλλά,  στο Φύσσα και τη μάνα του. Στόχος του να σπιλώσει τη μνήμη του νεκρού, να υπερασπιστεί και να διασφαλίσει ακόμα περισσότερο την αθώωση των νεοναζί παγανιστών και σατανιστών.

Αλήθεια, όταν έστελνε την Ελλάδα στο διάολο, μήπως ήθελε απλά να κάνει μια θυσία στην υγεία του Εωσφόρου, κοινής θεότητας όλων των Ελλήνων φασιστών;

Για να παραφράσουμε κάπως τα όσα λέει ο Τζήμερος για το Φύσσα:

«Ο Τζήμερος είναι ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους . Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατάνε το μαχαίρι.» Εκείνος το οπλίζει.

Είμαστε με τον Παύλο Φύσσα, ακριβώς γιατί απέναντι σε τέτοια κατακάθια, καθάρματα και δολοφόνους (είτε μιλάμε για τάγματα με μαχαίρια είτε για Έλληνες εφοπλιστές και Γερμανούς καγκελάριους που «απλώς» αφήνουν τον κόσμο να πεθαίνει) δεν ήταν φιλειρηνικός, αλλά πολεμούσε ενεργά και δήλωνε ορκισμένος εχθρός. Η μουσική κι ο στίχος του ριζοσπαστικοποιούσε τη φτωχή νεολαία του Πειραιά. Γι αυτό και οι φασίστες τον «επιλέξανε». Γι αυτό το αίμα του δεν πρέπει να πάει χαμένο, αλλά να κλιμακώσουμε την αντιφασιστική πάλη. Γι αυτό πρέπει να παλέψουμε με μαζικές συγκεντρώσεις έξω από τα δικαστήρια μέχρι να φάνε βαριές ποινές ο Ρουπακιάς κι όλη η ηγεσία των Ναζί, όλοι οι φίλοι του Τζήμερου. Χωρίς να έχουμε αυταπάτες από τη Δικαιοσύνη των Τζήμερων, θα παλέψουμε στους δρόμους εναντίον τους και θα απαιτήσουμε την καταδίκη τους.

 Καμιά ειρήνη με την τάξη τους. Πόλεμος στον πόλεμο του Τζήμερου, των φίλων και των αφεντικών του. 

Κλείνοντας, θέλουμε να πούμε ότι Τζήμερος δε γεννιεσαι, δε γίνεσαι, δεν καταντάς.

Τζήμερος προκύπτεις ως προϊόν εντερικής κένωσης.

6.482

1 ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση