Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια στη Βουλή (video)

Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια στη Βουλή (video)

1Από το ρεπορτάζ του http://www.cnn.gr

Ο προεδρεύων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε την άμεση επέμβαση της φρουράς για να απομακρύνει από την αίθουσα της Ολομέλειας τον βουλευτή της Χρυσής ΑυγήςΗλία Κασιδιάρη μετά από άγριο επεισόδιο που ξέσπασε μεταξύ αυτού και του Νίκου Δένδια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανταλλαγή χειροδικιών και συγκεκριμένα για σπρώξιμο από πλευράς Κασιδιάρη στον βουλευτή της ΝΔ.

Από τα πλάνα φαίνεται ο κ. Κασιδιάρης να ενοχλείται ιδιαιτέρως όταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Δένδιας πέρασε μπροστά από το έδρανο του. «Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω», είπε.

Όταν ξεκίνησε το επεισόδιο η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής διεκόπη.

«Αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη», ήταν αυτό που ακούστηκε όταν επανήλθε η εικόνα από την συνεδρίαση.

Καταδίκη από ΚΚΕ και ΑΝΕΛ

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής

Με την σειρά του και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ καταδίκασε την ακραία πράξη του κ. Κασιδιάρη και ζήτησε η απόφαση της Βουλής για το θέμα να είναι δραστική.

 

2.822

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση