Πατέρας κατηγορείται ότι σκότωσε την έφηβη κόρη του γιατί έβγαινε με έναν μουσουλμάνο

Πατέρας κατηγορείται ότι σκότωσε την έφηβη κόρη του γιατί έβγαινε με έναν μουσουλμάνο

1111111

Ένας πατέρας από το Ισραήλ κατηγορείται ότι σκότωσε την έφηβη κόρη του, την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος; Επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της με έναν μουσουλμάνο.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους που ερευνούν την υπόθεση, ο 58χρονος Σαμί Καρά δολοφόνησε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους, στην Ισραηλινή πόλη Ραμλέ, μια μέρα αφότου η κοπέλα αποφοίτησε από το σχολείο.

Στα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 17χρονη Ενριέτ Καρά, είχε φύγει από το σπίτι της γιατί οι γονείς της την απειλούσαν και την κακοποιούσαν σωματικά και φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα στο σπίτι όπου ζούσε ο σύντροφός της με την μητέρα του.

Οι γονείς της προσπάθησαν, δια απειλών, να την πείσουν να επιστρέψει στο πατρικό της. Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα του νεαρού, η οποία επιχειρεί να τους πείσει να επιστρέψει η Ενριέτ στην οικογένειά της. Αφού απέτυχε, κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας της να παρέμβει στην υπόθεση της νεαρής. Η Ενριέτ όμως αρνήθηκε την βοήθεια των Αρχών.

170718155809 sami karra court exlarge 169

Πηγή: Channel 2 News/CNNi

Ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας της εμφανίστηκε στο κατώφλι του σπιτιού και άρχισε να την απειλεί και να την χαστουκίζει. «Ήμουν στη φυλακή και είμαι έτοιμος να ξαναπάω για όλη μου τη ζωή, δεν με νοιάζει», φέρεται να της είπε χαρακτηριστικά. Μετά από μια κοινή συνάντηση με έναν κοινωνικό λειτουργό, η νεαρή τελικά επέστρεψε στην οικογένεια.

Στις 12 Ιουνίου, γιόρτασε και την αποφοίτησή της από το σχολείο. Το επόμενο πρωί πήγε μέχρι το ταχυδρομείο για να στείλει 100 δολάρια στο φίλο της, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή -για αδιευκρίνιστη κατηγορία. Όταν, όμως, επέστρεψε σπίτι, είπε σε κάποιο από τα μέλη της οικογένειας ότι ήταν έτοιμη να ασπαστεί το Ισλάμ.

Ο πατέρας της έγινε έξαλλος με την πρόθεση της κόρης του  και την μαχαίρωσε τρεις φορές με αποτέλεσμα η 17χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο.  Ο Καρά συνελήφθη αργότερα την ίδια ημέρα.

Πηγή:http://www.cnn.gr

205

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση