Στηρίζουμε το «Ιδιώνυμο» βιβλιοπωλείο – καφέ στον Κορυδαλλό. Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Στηρίζουμε το «Ιδιώνυμο» βιβλιοπωλείο – καφέ στον Κορυδαλλό. Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Screen Shot 2017-07-31 at 10.52.29 PMΣτις 5 π.μ. τα ξημερώματα της Δευτέρας 31 Ιουλίου φασιστοειδή έδρασαν όπως ξέρουν να δρουν πάντα: έσπασαν τη τζαμαρία με το σήμα του «Ιδιώνυμου», χρησιμοποιώντας το βαρύ καπάκι της ΕΥΔΑΠ, παίρνοντάς το απ’το δρόμο μπροστά και αφήνοντάς το επιδεικτικά δίπλα.
Το «Ιδιώνυμο» βιβλιοπωλείο – καφέ εδώ και 2 χρόνια έχει ανοίξει τη δημόσια συζήτηση στην τοπική κοινωνία, με εκδηλώσεις πάντα ανοιχτές και πλουραλιστικές, πολιτιστικές αλλά και πολιτικές και με βιβλιοπαρουσιάσεις εξαιρετικών συγγραφέων και ποιητών. Πάντα ανοιχτό στα κινήματα, τις οργανώσεις και συλλογικότητες της περιοχής, με πολλά και εξαιρετικά βιβλία στις προθήκες του, προτάσσοντας ένα διαφορετικό τρόπο τοπικής παρέμβασης αλλά και τρόπου ζωής, μοναδικό στην περιοχή μας. Και βεβαίως, μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε συλλογή πραγμάτων πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατία των κάθε είδους φασιστοειδών που δρουν μαφιόζικα και στο σκοτάδι. Ο απλός κόσμος της γειτονιάς, οι εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και μη, οι συλλογικότητες της περιοχής έχουν ήδη καταδικάσει κάθε είδους αντίστοιχη πρακτική. Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε το «Ιδιώνυμο» με κάθε δυνατό τρόπο, η τρομοκρατία τους δε θα περάσει!
Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» στις γειτονιές του Πειραιά
φωτο από τη σύσκεψη της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» για την 11η Αντιρατσιστική Γιορτή στο «Ιδιώνυμο» πριν από λίγες μέρες
1.284

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση