«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου…» – Η τοποθέτηση του Φοίβου Δεληβοριά για τη Μποφίλιου και τη Μαρίνα Σάττι

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου…» – Η τοποθέτηση του Φοίβου Δεληβοριά για τη Μποφίλιου και τη Μαρίνα Σάττι

5a26a1731dc524ec3c8b4599Τις τελευταίες μέρες η Νατάσα Μποφίλιου δέχεται μία καθημερινή επίθεση με αφορμή την πολιτική της τοποθέτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τοποθετείται για όλα τα γεγονότα που απασχόλησαν τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Την περιπέτεια της υγείας του Τζίμη Πανούση, την αντιφασιστική τοποθέτηση της Μαρίνας Σάττι, τη γνώμη της Μποφίλιου για την Ευρωπαϊκή Ένωση και την πολιτική της στάση απέναντι στα πράγματα.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επέλεξε να τοποθετηθεί επί των θεμάτων με την παρακάτω δημοσίευση μέσω της σελίδας του στο Facebook:

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου

που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή

που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza

που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαί σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσα

Κι αυτό το είδος ανθρώπου

θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας

Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις».

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr

4.551

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση