Μήνυση της γερμανικής αστυνομίας κατά βουλευτίνας του ακροδεξιού AfD

Μήνυση της γερμανικής αστυνομίας κατά βουλευτίνας του ακροδεξιού AfD

1Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της βουλευτίνας του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), Μπέατριξ φον Στορτς, η οποία κατηγόρησε την αστυνομία της Κολωνίας που δημοσίευσε και στα αραβικά τα μηνύματά της για προσοχή και ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού κατά τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά. Η φον Στορτς ανέφερε ότι η αστυνομία προσπαθεί να καλοπιάσει τις ορδές των βαρβάρων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Κολωνίας δήλωσε ότι η βουλευτίνα της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD) Μπέατριξ φον Στορτς μπορεί δυνάμει να κατηγορηθεί για υποκίνηση μίσους, μετά την ξενοφοβική ανάρτηση της στα social media.

Στο μήνυμά της στο Twitter και το Facebook την Πρωτοχρονιά, η φον Στορτς καταδίκαζε το γεγονός ότι η αστυνομία της Κολωνίας δημοσίευσε και στα αραβικά τα μηνύματά της για προσοχή και ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού κατά τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά.

«Τι στον διάβολο συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα; Γιατί η αστυνομία δημοσιεύει πλέον τα επίσημα μηνύματά της στα αραβικά; Απευθύνεται με αυτό το μέσο στις ορδές των βαρβάρων, των μουσουλμάνων και των βιαστών ανδρών, προσπαθώντας να τους καλοπιάσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον Στορτς. . Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της βουλευτίνας.

Πηγή: https://www.thepressproject.gr

83

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση