Πέμπτη 8/2 – 9πμ – Ε τριμελές Πλημμ/δικείο (Ευελπίδων) Να απαιτήσουμε την καταδίκη των χρυσαυγανακτισμένων του Αγίου Παντελεήμονα!

Πέμπτη 8/2 – 9πμ – Ε τριμελές Πλημμ/δικείο (Ευελπίδων) Να απαιτήσουμε την καταδίκη των χρυσαυγανακτισμένων του Αγίου Παντελεήμονα!

1Πέμπτη 8/2 – 9πμ – Ε τριμελές Πλημμ/δικείο (Ευελπίδων) Να απαιτήσουμε την καταδίκη των χρυσαυγανακτισμένων του Αγίου Παντελεήμονα!

Την Πέμπτη 8/2 στις 9 π.μ. στο Ε Τριμελές Πλημμελειοδικείο, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, δικάζεται η Έφεση που έχουν ασκήσει οι πρωτόδικα καταδικασμένοι Νεοναζί χρυσαυγίτες-σσες και ακροδεξιοί Θέμιδα Σκορδέλη, Αλίκη Παπαδάκη, Σπύρος Γιαννάτος και Αντρέας Σοφιάς για την επίθεση εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου και των συνεργατών του (μεταξύ των οποίων και του Θανάση Κούρκουλα από την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό») κατά την προεκλογική περιοδεία του σχήματος «Ελεύθερη Αττική» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.

Στην πρώτη καταδίκη των φασιστών του Αγίου Παντελεήμονα είχαν συντελέσει η μήνυση και οι μαρτυρίες των συντρόφων και συντροφισσών που συμμετείχαμε τότε στην περιοδεία που δέχτηκε την επίθεση. Μαζί με πλήθος άλλων καταδικών για δεκάδες υποθέσεις επιθέσεων στελεχών της ΧΑ τα προηγούμενα χρόνια, η υπόθεση αυτή θα συντελέσει στο αποδεικτικό υλικό για την κεντρική δίκη της εγκληματικής ναζιστικής Οργάνωσης.

Έχει σημασία σε δεύτερο βαθμό να επιβεβαιωθούν οι καταδίκες και να μην γίνουν αποδεκτά τα επιχειρήματα της υπεράσπισης των Χρυσαυγιτών ότι τάχα η επίθεση δεν ήταν απρόκλητη.

Θα είμαστε εκεί και πάλι για να απαιτήσαμε την καταδίκη τους.

Δικό μας όπλο το μαζικό κίνημα, οι χιλιάδες άνθρωποι στο δρόμο, όχι τα ρόπαλα και τα μαχαίρια.

Να καταδικαστούν οι ναζιστικές συμμορίες.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

256

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση