Άγρια, ωμή και απρόκλητη επίθεση με βροχή χημικών, γκλομπ, ακόμα και με μπουκάλια δέχθηκαν οι αγωνιστές του κινήματος από τα ΜΑΤ σε συγκέντρωση για την ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είχε καλέσει η Λαϊκή Ενότητα έξω από το συμβολαιογραφείο επί της οδού Καποδιστρίου 18.
Με εντολή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και σε συνεργασία με τον επίορκο πρόεδρο των συμβολαιογράφων της Αθήνας, κ. Ρούσκα, οι δυνάμεις καταστολής ξεπέρασαν και σήμερα κάθε όριο αυταρχισμού.
Όχι μόνο απώθησαν τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας σε συμβολαιογραφείο της οδού Καποδιστρίου 18, αλλά έριξαν και χημικά σε στενό δρόμο τα οποία προκάλεσαν έντονα αναπνευστικά προβλήματα στους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις διαδηλωτές, ο Άλκης Αντωνιάδης και ο Κώστας Σερεβέτας, στελέχη της ΛΑ.Ε και η Δέσποινα Θανοπούλου, μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, για τους οποίους κλήθηκε ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο ΚΑΤ.
Όλη η αστυνομική δύναμη της Αθήνας ήταν παρατεταγμένη σήμερα στα συμβολαιογραφεία τη Αθήνας που επρόκειτο να διεξάγουν πλειστηριασμούς τα οποία εν τέλει ήταν «σιδηρόφρακτα» ενώ στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο ήταν διμοιρίες των ΜΑΤ .
Η βία και ο αυταρχισμός δεν μπορούν να σταματήσουν τους διαδηλωτές οι οποίοι αγωνίζονται και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται κατά της αρπαγής της λαϊκής περιούσιας και η ΛΑ.Ε θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα.
Η λεηλασία δεν θα περάσει.
Παραθέτουμε βίντεο από την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές της ΛΑ.Ε και των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών:
Φωτογραφίες από την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές:












Πηγή: http://www.iskra.gr






