Εβραίος ο Μέγας Αλέξανδρος σύμφωνα με την Ελεύθερη Ώρα

Εβραίος ο Μέγας Αλέξανδρος σύμφωνα με την Ελεύθερη Ώρα

Το να είσαι φασίστας σημαίνει (στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων) ότι είσαι ηλίθιος και αμόρφωτος. Επιβεβαιώνοντας αυτό τον κανόνα οι συντάκτες της Ελέυθερης Ώρας έκλεψαν μια παραποιημένη φωτογραφία στην οποία νόμιζαν ότι έβλεπαν ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με ματωμένη μύτη.

Στην πραγματικότητα βέβαια πρόκειται για τον διάσημο Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου – όπου Δαβίδ (στα Εβρ. דָּוִד‎) ήταν ο δεύτερος κατά σειρά μετά τον Σαούλ Βασιλιάς της Ιουδαϊκής δυναστείας στην Ιερουσαλήμ.

Στο εξώφυλλο μάλιστα αναφέρονται σε σχέδια πραξικοπήματος του στρατηγού Φράγκου – όπως είχε κάνει στο παρελθόν και συντάκτρια του Protagon και υποψήφια με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Εμείς εντοπίσαμε όμως και πολλές ακόμη εικόνες από τον «Μεγαλέξανδρ και το κατηραμένο photoshop – αρκετές μάλιστα φιλοξενούνταν σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς του pinterest με έντονο ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο. Ίσως για αυτό να μπερδεύτηκαν οι συντάκτες της Ελευθερης Ώρας αναζητώντας το Μέγα Αλέξανδρο.

To πραγματικό πρόβλημα βέβαια δεν ήταν το εξώφυλλο της ελεύθερης ώρας αλλά το εξώφυλλο της φασιστικής εφημερίδας Μακελειό που καλεί ανοιχτά σε δολοφονία του πρωθυπουργού και του προέδρου της Δημοκρατίας.

Και κάθε ώρα που περνά χωρίς η ελληνική δικαιοσύνη να αντιδρά αποδεικνύει θεωρεί πραγματικούς εχθρούς και ποιους φίλους της.

Πηγή: https://info-war.gr

1.817

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση