Τελικά οι πρόσφυγες δε βίασαν μέχρι θανάτου σκυλί σε hot spot, όπως υποστήριζαν χρυσαυγίτες

Τελικά οι πρόσφυγες δε βίασαν μέχρι θανάτου σκυλί σε hot spot, όπως υποστήριζαν χρυσαυγίτες

Παθολογικά ήταν τα αίτια θανάτου αδέσποτου σκύλου που εντοπίστηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο στο Σχιστό Αττικής, στο προσφυγικό hot spot.

Στο ζώο δεν εντοπίστηκε κάποιας μορφής κακοποίηση, μώλωπες, πληγές, αμυχές ή εκδορές.

Πριν από δύο μήνες όμως, χρυσαυγίτικες ιστοσελίδες, διέδιδαν τη συγκεκριμένη είδηση, με τίτλους όπως “Νεκρή και άγρια βιασμένη βρέθηκε σκυλίτσα στο ΗΟΤ SPOT του Σκαραμαγκά”.

Όπως ανέφεραν σε κείμενά τους:

Τώρα όμως που προφανώς δράστες έιναι τα αγαπημένα τους λαθρομεταναστάκια ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ….
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ δεν πρόβαλε το γεγονός.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ(πλην των χρυσαυγιτων) δεν κατήγγειλε το γεγονός
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν αποδώθηκε στους υπαίτιους.

Άλλο ένα hoax που δε θα είχε ιδιαίτερη σημασία, αν δεν είχε πάει και στη Βουλή σε μορφή ερώτησης από το χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά, σε μια προσπάθεια να στοχοποιήσει ακόμα περισσότερο τους πρόσφυγες:

Στις 28 Μαρτίου οι κύριες που έχουν επιφορτιστεί εθελοντικά με την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων που διαβιούν στην Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Υπηκόων Τρίτων Χώρων Σχιστού, εντόπισαν την ίδια μέρα στο κέντρο της δομής και συγκεκριμένα εκεί που είναι τα γραφεία των ΜΚΟ, έναν νεκρό σκύλο γένους θηλυκού σκεπασμένο με ένα σεντόνι.

Ο σκύλος ήταν νεκρός, άσχημα κακοποιημένος και έφερε ενδείξεις μεταξύ άλλων και σεξουαλικής κακοποίησης. […]

Πριν από λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με δυο φαντάρους του ελληνικού στρατού που κακοποιούσαν σκύλο εντός στρατοπέδου. Σ’ αυτήν την περίπτωση ΟΡΘΩΣ οι αρχές κινήθηκαν γρήγορα και οι υπαίτιοι τιμωρήθηκαν παραδειγματικά. Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δεν βλέπουμε τον ίδιο ζήλο για την απονομή της δικαιοσύνης και την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας…

Τελικά ο σκύλος δε βιάστηκε μέχρι θανάτου, οι φασίστες πήραν αρκετά κλικ (4100 shares στο facebook για την ακρίβεια), οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν το κομμάτι τους απέναντι στο κοινό τους και η είδηση έφτασε μέχρι το εξωτερικό.

Πηγή: https://spasmenoparathyro.me

602

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση