Ριβάλντο και Ροναλντίνιο στηρίζουν την ακροδεξιά και ο Ζουνίνιο τους «καρφώνει»

Ριβάλντο και Ροναλντίνιο στηρίζουν την ακροδεξιά και ο Ζουνίνιο τους «καρφώνει»

Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των Ριβάλντο και Ροναλντίνιο, οι οποίοι αποφάσισαν να στηρίξουν τον ακροδεξιό υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Σφοδρή κριτική δέχονται οι δύο πρώην άσοι της «Σελεσάο» Ροναλντίνιο και Ριβάλντο, επειδή εξέφρασαν ανοιχτά την υποστήριξή τους στον ακροδεξιό νικητή του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, Ζαΐρ Μπολσονάρο.

«Για μια Βραζιλία καλύτερη, επιθυμώ ειρήνη, ασφάλεια και κάποιον να μας επιστρέψει τη χαρά. Εγώ επέλεξα να ζω στη Βραζιλία και θέλω μια Βραζιλία καλύτερη για όλους», είχε γράψει στο twitter ο Ροναλντίνιο, ο οποίος τάχθηκε με αυτόν τον τρόπο υπέρ του Μπολσονάρο.

Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Ριβάλντο: «Η οικονομική κρίση, η ανεργία, η βία, η υγεία, η εκπαίδευση και η διαφθορά. Με την ψήφο σου διαλέγεις πρόεδρο, όχι πατέρα. Χρειαζόμαστε τον Μπολσονάρο να μας λύσει τα προβλήματα στη χώρα μας και να μας δείξει αξίες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε στο σπίτι και στο σχολείο».

Αντιδράσεις, εκτός των social media, υπήρξαν και από τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, ο οποίος αναρωτήθηκε: «Στενοχωριέμαι όταν ένας παίκτης ή πρώην παίκτης υποστηρίζει τη δεξιά. Ερχόμαστε από χαμηλά, είμαστε από τον λαό. Πώς να πάμε από αυτή την πλευρά; Πώς μπορείς να υποστηρίζεις τον Μπολσονάρο, αδερφέ…».

 Πηγή: https://www.athensvoice.gr
1.684

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση