Τσακίζουμε το φασισμό σε κάθε γειτονιά! Σάββατο 3/11, 11 π.μ. πλατεία ΙΚΑ Ν.Κόσμου

Τσακίζουμε το φασισμό σε κάθε γειτονιά! Σάββατο 3/11, 11 π.μ. πλατεία ΙΚΑ Ν.Κόσμου

Το απόγευμα της Κυριακής 28/10, τρία θρασύδειλα φασιστοειδή έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε μέλος της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης, αγωνιστή της ΕΑΑΚ και μέλος της νΚΑ, λίγη ώρα μάλιστα πριν από προγραμματισμένη εξόρμηση στο Νέο Κόσμο για την Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Δευτέρας 29/10. Το γεγονός ότι ο νεολαίος αγωνιστής κόντρα σε προηγούμενες απειλές της συγκεκριμένης ομάδας φασιστών, οι οποίες είχαν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, συνέχισε τη δράση του πιο δυναμικά προφανώς τους εξόργισε.

Η χρονική διάρκεια της επίθεσης δεν είναι τυχαία. Την ίδια στιγμή που φαίνεται το κίνημα να «ξανασηκώνεται» στα πόδια του, να ξεσπούν μαθητικές και φοιτητικές κινητοποιήσεις και να προετοιμάζονται απεργιακές μάχες, το σύστημα «αμολάει» τα σκυλιά του για να τρομοκρατήσει το λαό και τους αγωνιστές. Αν νομίζουν ωστόσο ότι θα κάμψουν τις αντιστάσεις είναι βαθιά γελασμένοι!

Η άνοδος των αγώνων, των εργατικών διεκδικήσεων και της λαϊκής απαιτητικότητας θα είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που με τέτοιες μεθόδους επιχειρούν να σπείρουν την τρομοκρατία Προχωράμε πιο αποφασιστικά από ποτέ, απέναντι σε κράτος, κυβερνήσεις κεφάλαιο και φασίστες.

Τη Τρίτη 30/10 δεκάδες νέοι και εργαζόμενοι της περιοχής έδωσαν μια πρώτη δυναμική απάντηση με συγκέντρωση και πορεία στη γειτονιά.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, παλεύουμε συλλογικά, ενάντια στο φασισμό, το πόλεμο τη ξενοφοβία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/11, 12:00 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΚΑ Ν. ΚΟΣΜΟΣ

Και τότε και πάντα και όπως το ’40…

…τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα!

123

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση