Ιστορική στιγμή: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε αρχηγός για το All Star Game του NBA

Ιστορική στιγμή: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε αρχηγός για το All Star Game του NBA

Ο Γιάννης από τα Σεπόλια, ο Γιάννης που κυνηγήθηκε από φασίστες, ο Γιάννης που ήταν πάμφτωχος, ο Γιάννης που θα μπορούσε να είχε χαραμιστεί, ο Γιάννης που τόσο αγωνίστηκε και συνεχίζει, σήμερα έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα. Μία χρυσή σελίδα που η χαρά της ανήκει πρώτα στον ίδιο και όσους τον πίστεψαν και τον στήριξαν, αλλά ανήκει και σε όλον εκείνον τον κόσμο που ακόμη ζει σε φτωχογειτονιές και ταλαιπωρείται. Ο Γιάννης είναι και θα είναι η ελπίδα τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρα από σταρ και ηγέτης των Μιλγούοκι Μπακς, μιας ομάδας που την έκανε μεγάλη από μικρομεσαία, είναι από σήμερα και αρχήγος στην πιο σημαντική δραστηριότητα του ΝΒΑ, μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος, στο All Star Game. Συγκεντρώνοντας 4.375.747 ψήφους ψηφίστηκε να είναι ο αρχηγός της ομάδας στην Ανατολή. Απέναντι του θα έχει τον Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε 4.620.809 ψήφους.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο Γιάννης τα πήγε εξαιρετικά και στην ψηφοφορία των παικτών, παίρνοντας  269 ψήφους, την ώρα που ο Λεμπρόν μάζεψε 174. Παρόμοια ήταν η εικόνα στην ψηφοφορία και των media, όπως μας ενημερώνει το Eurohoops, με τον Γ. Αντετοκούμπο να συγκεντρώνει 99 ψήφους έναντι 78 του Λεμπρόν.

πηγή:3pointmagazine.gr

46

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση