Ακυρώθηκε η φιέστα της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη Ζαππείου

Ακυρώθηκε η φιέστα της Χρυσής Αυγής στην Αίγλη Ζαππείου

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και όχι στην Αίγλη Ζαππείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ναζιστικής οργάνωσης, το «τελικό πλήγμα» (μετά τη γενική κατακραυγή στα social media) στη φιέστα τους το έδωσε η ανακοίνωση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει ότι «η δημιουργία του Ζαππείου συνδέθηκε αναπόσπαστα με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα ιδεώδη του ολυμπισμού, με το πνεύμα της συναδέλφωσης των λαών. Ο Ευάγγελος Ζάππας, ο Βορειοηπειρώτης εθνικός ευεργέτης, αποτυπώνει τα ιδεώδη αυτά στη διαθήκη του»

«Η παραχώρηση της Αίγλης Ζαππείου στη «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα παραπάνω, όπως και οι απόψεις των υπεύθυνων της επιχείρησης και ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφασή τους στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση της κ. Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή «η Αίγλη Ζαππείου μας γνωστοποίησε ότι πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για την προκαθορισμένη στον χώρο παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr

1.364

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση