Απαράδεκτη συμπεριφορά προς ΑΜΕΑ σε συναυλία των Westlife: Όρθιοι ή φύγετε

Απαράδεκτη συμπεριφορά προς ΑΜΕΑ σε συναυλία των Westlife: Όρθιοι ή φύγετε

Nα δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα προσπαθούν εδώ και λίγες ώρες τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των 90s Westlife, έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά, του προσωπικού του συναυλιακού χώρου στον οποίον εμφανίστηκαν, προς άτομα με προβλήματα κινητικότητας και ηλικιωμένους.

Ειδικότερα, το προσωπικό του συναυλιακούς χώρου SSE Hydro στη Σκωτία, φαίνεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ ακύρωσε κρατήσεις καθήμενων στις πρώτες σειρές και εν συνεχεία «συμβούλεψε» άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα που επρόκειτο να καθίσουν εκεί να… γυρίσουν σπίτι τους εφόσον δεν μπορούν να σταθούν όρθιοι!

Την απίστευτο περιστατικό, γνωστοποίησε στην Daily Mail η θαυμάστρια των Westlife Σόφι Καμπελ, η οποία όπως αναφέρει είχε καταβάλλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό προκειμένου να παρακολουθήσει την συναυλία στην πρώτη σειρά μαζί με την μητέρα της που έχει κινητικά προβλήματα.

Όπως υποστηρίζει το προσωπικό όχι μόνο της γνωστοποίησε πως ακύρωσε τα εισιτήρια τους, αλλά αρνήθηκε να προσφέρει μια αναπηρική καρέκλα στην μητέρα της, λέγοντας της να σταθούν όρθιες.

« Συνήθως δεν πηγαίνω σε συναυλίες λόγω του άσθματος από το οποίο πάσχω και το οποίο δεν μου επιτρέπει να μείνω σε κλειστούς χώρους για πολύ ώρα. Όταν ζήτησα από το προσωπικό έστω μια αναπηρική καρέκλα για την μητέρα μου για να μην χάσουμε την συναυλία μου είπαν ότι είτε θα σταθεί όρθια είτε θα πρέπει να διεκδικήσουμε επιστροφή των χρημάτων μας και να επιστρέψουμε σπίτι.», αναφέρει η Σόφι.

Παρόμοια εμπειρία φαίνεται πως είχε και πλήθος άλλου κόσμου, με χαρακτηριστική την περίπτωση της Νίκι Κέιν, η οποία αναφέρει ότι το προσωπικό ακύρωσε τα εισιτήρια καθήμενων τα οποία εκείνη κι η παρέα της είχε κλείσει και τους προέτρεψε να σταθούν παρά το γεγονός πως οι 3 εξ αυτών αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργανώτρια εταιρεία ,σε ανακοίνωση της, τοποθετήθηκε για το γεγονός υποστηρίζοντας πως αυτές οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν καθώς οι ανάγκες του show του συγκροτήματος τελικά κρίθηκε πως απαιτούσαν να μεγαλώσει η σκηνή.

Πηγή:http://www.skai.gr

67

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση