#GDtrial: Γεμάτη «συμπτώσεις» η απολογία του Αναδιώτη στη δίκη της Χ.Α.

#GDtrial: Γεμάτη «συμπτώσεις» η απολογία του Αναδιώτη στη δίκη της Χ.Α.

Μετά την απολογία του Άγγου, σειρά στις απολογίες για τη δίκη του ναζιστικού μορφώματος πήρε την Παρασκευή ο Τ. Αναδιώτης που φέρεται ότι ήταν μέλος του τάγματος εφόδου που  κινητοποιήθηκε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ούτε το όνομα του Π. Φύσσα, ενώ τον Ρουπακιά τον συνάντησε πρώτη φορά στο δικαστήριο. Δήλωσε πως βρέθηκε μπλεγμένος στην υπόθεση της δολοφονίας χωρίς να γνωρίζει. Θέλησε να αποδώσει σε συμπτώσεις  τα όσα έγιναν έγιναν εκείνο το βράδυ, ακόμα και για την παρουσία του στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο δολοφονημένος Π. Φύσσας, υποστηρίζοντας πως βρέθηκε τα ξημερώματα για να συμπαρασταθεί σε φίλο του, του οποίου ωστόσο δεν ήξερε το επώνυμο, γιατί νοσηλευόταν η γιαγιά του.

Όταν κλήθηκε να εξηγήσει τις φωτογραφίες ναζιστικού περιεχομένου που βρεθήκαν στον υπολογιστή του, ισχυρίστηκε πως τις είχε κατεβάσει από «ιστορικό ενδιαφέρον», ενώ υποστήριξε ότι δεν υπέπεσε ποτέ στην αντίληψη του σύνθημα ή αναφορά σε ναζιστικό και φασιστικό περιεχόμενο στα γραφεία των χρυσαυγιτών.

Δείτε αναλυτικά την απολογία, όπως την κάλυψε το Παρατηρητήριο της δίκης της Χ.Α.:





Πηγή: https://thepressproject.gr

597

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση