Η αντισυγκέντρωση ματαίωσε το ομοφοβικό «Straight Pride» στη Θεσσαλονίκη

Η αντισυγκέντρωση ματαίωσε το ομοφοβικό «Straight Pride» στη Θεσσαλονίκη

Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» ανέβαλαν όπως οι ίδιοι αναφέρουν, την εκδήλωση Straight Pride, την οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσουν στην πλατεία Αριστοτέλους, ως μια ομοφοβική αντίδραση στο σημερινό Thessaloniki Pride που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης. Στην περιοχή είχαν καλέσει σε αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστές.

Όπως υποστηρίζουν σε ανάρτησή τους στο facebook, «δεκάδες περίεργα άτομα με λοστάρια στα χέρια έχουν καταλάβει την πλατεία Αριστοτέλους» και κατηγορούν την αστυνομία, «η οποία δεν έχει πρόθεση να εκκενώσει την πλατεία από αυτά τα άτομα, μην επιτρέποντας σε οικογενειάρχες να κάνουν την προγραμματισμένη εκδήλωση».


Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» δήλωναν ότι με το Straight Pride που θα διοργάνωναν είχαν ως στόχο την  στήριξη του παραδοσιακού μοντέλου και της πολύτεκνης οικογένειας! «Σκοπός αυτού του θεσμού είναι η καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος και η ενίσχυση του θεσμού της Ελληνικής οικογένειας με κάθε τρόπο, σε συνεργασία με την εκκλησία ή και άλλα κοινωφελή ιδρύματα και εταιρίες! Γιατί η οικογένεια είναι το κύτταρο της Ελληνικής κοινωνίας κι οι Ενωμένοι Μακεδόνες θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτήν!», διαμήνυαν.

Πηγή: tvxs.gr

1.353

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση