Σήμερα το πρωί απολύθηκα με το πρόσχημα της κακής συμπεριφοράς

Σήμερα το πρωί απολύθηκα με το πρόσχημα της κακής συμπεριφοράς

Εργαζόμουν σε πασίγνωστη αλυσίδα εστίασης στην περιοχή της Ομόνοιας, χθες είχαν έρθει 4 αστυνομικοί οι οποίοι κλασσικά σφαζαν καφέδες ολόκληρα 9ωρα. Πάνω στο φόρτο εργασίας είχα παραλείψει να τους πάω νερά, οι ίδιοι μου μίλησαν με απαράδεκτο τρόπο και είπαν αν δεν μπορώ ας κάνω λατζα καλύτερα, οι λατρεμένοι αστυνομικοί είχαν αφήσει παρατημένα τα όπλα τους πάνω στο τραπέζι σε κοινή θέα σε μια περιοχή άκρως επικίνδυνη, όταν τους είπα να μαζέψουν τα όπλα και ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο γέλασαν ειρωνικά, ζήτησα τον αριθμό του ανώτερου τους και εκεί φοβήθηκαν και μου είπαν να το λήξουμε εδώ το θέμα και ότι δεν υπάρχει λόγος να το τραβήξουμε ως εκεί.
Σήμερα οι ίδιοι μπάτσοι κάλεσαν στα κεντρικά της αλυσίδας που εργαζόμουν και καταγγείλαν ότι η πρωινή σερβιτόρα του καταστήματος έδειξε ασέβεια προς τις αρχές και ζήτησαν την απομάκρυνση μου.
Σήμερα το πρωί απολύθηκα με το πρόσχημα της κακής συμπεριφοράς. Αυτη είναι η ελληνική αστυνομία και αυτοί είναι οι μπάτσοι που τη πλαισιώνουν, μπάτσοι που τραμπούκιζουν καθημερινά υπαλλήλους που ζητούν μάλιστα και την απόλυση τους, μπάτσοι που σπάνε κόσμο στο ξύλο καθημερινά χωρίς κανένα έλεος και μπάτσοι που απομακρύνουν βίαια πρόσφυγες από τα Εξάρχεια,η λίστα είναι ατελείωτη. Εγώ με την σειρά μου θέλω να ενημερώσω αυτούς τους βρωμομπατσους ότι μπορούν να κοιμούνται ξέγνοιαστοι τα βράδια, η σερβιτόρα της Ομόνοιας απολύθηκε.

(Άνεργη που προσήλθε στον Οαεδ,από ανάρτηση της Συναδέλφισσας με Σίγμα κεφαλαίο Σμαράγδας)

Πηγή: fb: Vasilis Tsiros

797

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση