Θηριωδία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεση της γγ κουρδικού κόμματος

Θηριωδία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεση της γγ κουρδικού κόμματος

Tην εκτέλεση της Γενικής Γραμματέας του, Χάβριν Χαλάφ, από τζιχαντιστές που πολεμούν στο πλευρό των Τούρκων στη Βόρεια Συρία επιβεβαίωσε το κόμμα «The Future Syria Party». «Η Χαλάφ έχασε τη ζωή της ενώ εκτελούσε τα πατριωτικά και πολιτικά της καθήκοντα», σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Η Χαλάφ βρισκόταν σε περιοδεία σε περιοχές της Βόρειας Συρίας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη η εισβολή της Τουρκίας.

«Μια ομάδα Τούρκων μισθοφόρων προσπάθησε να ελέγξει τον δρόμο Μ4 και σκότωσε πολλούς ανθρώπους και η Χάβριν ήταν ένας από αυτούς», ανέφερε ανώτερος αξιωματούχος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην πόλη Καμισλί στις 5 Οκτωβρίου, η Χαλάφ δήλωσε ότι οι τουρκικές προσπάθειες «να καταλάβουν τη χώρα αυτή για να υπερασπιστούν τον τουρκικό λαό δεν προσαρμόζονται στην πραγματικότητα», υπενθυμίζοντας ότι οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) απελευθέρωσαν βορειοανατολική Συρία από τρομοκρατικές ομάδες.


Xτες κυκλοφόρησε σχετικό βίντεο με σκληρές εικόνες, που φέρεται να εικονίζεται τόσο η νεκρή Χαλάφ, όσο και μέλη της συνοδείας της λίγο πριν επίσης εκτελεστούν.
Πηγή: https://tvxs.gr

127

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση