Νέα διπλή επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια

Νέα διπλή επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια

Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια. Στο στόχαστρο άλλη μια κατάληψη στέγης αυτή τη φορά στην Οδό Σπύρου Τρικούπη 57. Έρευνες και σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρέθηκαν στην περιοχή λίγο μετά τις 06.30, με σκοπό την εκκένωση κτιρίων.

Κατά τη διάρκεια της ένατης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., εκκενώθηκε το παλιό ξενοδοχείο «Όνειρο» στην Οδό Σπύρου Τρικούπη 57 και έγινε έφοδος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Ερεσού και Θεμιστοκλέους.

Οι πρόσφυγες (33) που διέμεναν στην κατάληψη στέγης στο παλιό ξενοδοχείο επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Από εκεί θα πάρουν το δρόμο για να εγκατασταθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας. Στο δεύτερο κτίριο βρέθηκε ένα άτομο.

Ανάρτηση στο Twitter, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λίγο μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

«Υλοποίηση του »χάρτη Κασιδιάρη»»

«Χρυσοχοίδης-Μπακογιάνης συνεχίζουν τις εκκενώσεις σχολίασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου. Ο δημοτικός σύμβουλος μίλησε για υλοποίηση του «χάρτη Κασιδιάρη» εξηγώντας πως ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής «έχει υποβάλει μηνύσεις σε υπό κατάληψη κτίρια».

Πηγή: https://www.efsyn.gr

40

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση