Αν κάποιος εκσπερματώσει αιφνιδιαστικά πάνω στην πλάτη της κόρης σου…

Αν κάποιος εκσπερματώσει αιφνιδιαστικά πάνω στην πλάτη της κόρης σου…

Αν κάποιος εκσπερματώσει αιφνιδιαστικά (και καθόλου συναινετικά) πάνω στην πλάτη της κόρης σου, της αδελφής σου, της συντρόφου σου ή της μάνας σου, δεν θα το βρεις καθόλου αστείο, φιλαράκο.

Αν κάποιος εκσπερματώσει αιφνιδιαστικά πάνω στη δική σου πλάτη, φιλενάδα, όσο και να έχεις συνηθίσει τον καθημερινό σεξισμό, όσο και να κολακεύεσαι όταν σε φλερτάρουν οι άντρες (ακόμα κι όταν το κάνουν άγαρμπα), θα σοκαριστείς, θα αηδιάσεις, θα εξοργιστείς και θα του κάνεις μήνυση.

Αν ο δράστης της επίθεσης (ναι, επίθεση είναι κάτι τέτοιο, όχι πλακίτσα, ούτε αδυναμία ελέγχου του ερωτικού πάθους) ήταν μουσουλμάνος, θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι να φωνάζουν για το πόσο απολίτιστοι βάρβαροι είναι ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, γιατί τους διδάσκει η οπισθοδρομική θρησκεία τους να είναι μισογύνηδες και καλά θα κάνουμε να τους έχουμε κλεισμένους σε κλουβιά τους ανώμαλους.

Αν το θύμα της επίθεσης ήταν αγόρι, στα κάγκελα θα ήταν όλοι οι ομοφοβικοί, συνδέοντας τα pride με μια τέτοια πράξη, και λέγοντας πράγματα του τύπου «παράγινε πια το κακό με τους γκέι, δεν είδατε που έκαναν ήρωα τον άλλον που μπήκε να ληστέψει;» (που δεν μπήκε να ληστέψει τελικά, να σωθεί από τους διώκτες του έψαχνε, και τον λιντσάρανε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας του 21ου αιώνα επειδή ήταν ομοφυλόφιλος).

Κι αν αντί για σπέρμα ήταν γιαούρτι που έριξε κάποιος βλάκας σε μια δαπίτισσα για πολιτικούς λόγους, οι ίδιοι άνθρωποι που έκαναν χαβαλέ σε τηλεοπτική εκπομπή για το αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στον θύτη και το θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, θα άφριζαν λυσσασμένοι για την κουλτούρα βίας και ανομίας της αριστεράς, ζητώντας να υπάρχουν μπάτσοι μέσα στις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων και να έχουν το ελεύθερο να πυροβολούν όποιον τους φαίνεται «περίεργος». Με σιγαστήρα όμως, μην ενοχλήσουν τους υπόλοιπους που διαβάζουν…

Πηγή: Elikas Helix

 

 

1.191

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση