Νέα υπόθεση με ρασοφόρο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Νέα υπόθεση με ρασοφόρο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Μετά τον αποτροπιασμό που προκάλεσαν στην κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στη Μάνη, μία ακόμη υπόθεση με παρεμφερή χαρακτηριστικά έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα.

Ο ρασοφόρος από το νησί του Ιονίου κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης και σήμερα πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου για να απολογηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Corfutvnews, εις βάρος του 60χρονου παπά κατατέθηκε μήνυση από τους γονείς ενός 16 χρονου κοριτσιού, με την κατηγορία ότι ασέλγησε εις βάρος του.

Ο ρασοφόρος που αντιμετώπισε την οργή των συγκεντρωμένων έξω από τα δικαστήρια, τελικά δεν απολογήθηκε, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο 60χρονος ιερέας με απόφαση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, έχει τεθεί, από τις αρχές του Οκτώβρη, σε αργία, μετά και την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από γονείς της 16χρονης, σύμφωνα με την οποία φέρεται ο ιερέας να ασελγούσε, προ 6ετίας, εις βάρος της, όταν αυτή ήταν 10 ετών.

Πηγή: https://www.efsyn.gr

96

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση