Σε απόσταση από το camp και με ελάχιστα άτομα το μπάρμπεκιου του μίσους

Σε απόσταση από το camp και με ελάχιστα άτομα το μπάρμπεκιου του μίσους

Πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν τελικά κοντά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα Διαβατά για να ψήσουν τα σουβλάκια τους και να προκαλέσουν. Το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος επιδόθηκε σε ρατσιστικό παραλήρημα σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Ο εχθρός είναι μες στη χώρα μας».

Το «Μπάρμπεκιου πάρτι-διαμαρτυρία κατά των «λαθρομεταναστών», όπως το ονομάζουν οι ίδιοι οι διοργανωτές, παρά την προβολή που είχε τις τελευταίες ημέρες τελικά πραγματοποιήθηκε με την παρουσία περίπου 40 ατόμων σήμερα το μεσημέρι.

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Όπως αναφέρει το Voria.gr οι διαμαρτυρόμενοι άναψαν τις ψησταριές τους έξω από το 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το Hot spot όπου διαμένουν οι πρόσφυγες, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος αφού έφαγε το σουβλάκι του, επιδόθηκε σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα δηλώνοντας ότι «οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Ο εχθρός είναι μες στη χώρα μας».

Πηγή: thepressproject.gr

 

925

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση