Αγόρι δέκα ετών βρέθηκε νεκρό στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου

Αγόρι δέκα ετών βρέθηκε νεκρό στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου

Ένα αγόρι περίπου δέκα ετών βρέθηκε νεκρό στο σύστημα προσγείωσης ενός αεροπλάνου που προσγειώθηκε την Τετάρτη στο αεροδρόμιο Roissy-Charles de Gaulle στο Παρίσι και είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο του Αμπιντζάν, την πρωτεύουσα της Ακτής του Ελεφαντοστού.

Η αεροπορική εταιρεία Air France επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι βρέθηκε ένας νεκρός «παράνομος επιβάτης» στην πτήση AF703, ο οποίος είχε απογειωθεί από την πόλη της Ακτής Ελεφαντοστού την Τρίτη το βράδυ. Οι αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι επρόκειτο για ένα παιδί περίπου δέκα ετών που προσπαθούσε να φτάσει στη Γαλλία από την Ακτή του Ελεφαντοστού κι είχε κρυφτεί σε ένας μέρος του σκάφους που δεν προστατεύεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες ή τις αυξομειώσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί  έφηβοι από την Αφρική, έχουν βρεθεί να έχουν παγώσει ή να έχουν συνθλιβεί αφού οι θερμοκρασίες πέφτουν στους -50 ° C μεταξύ 9000 και 10.000 μέτρων, το υψόμετρο στο οποίο πετούν τα αεροπλάνα.

Τον Αύγουστο του 1999, δύο έφηβοι από τη Γουινέα-Γκονκάρι πέθαναν παγωμένοι πάνω σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τις Βρυξέλλες. Ονομάζονταν Yaguine και Fodé και ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα. Μια επιστολή γραμμένη στα γαλλικά, στην οποία εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ευρώπη, βρέθηκε δίπλα στο σώμα τους.

Πηγή: https://www.eldiario.es

2.352

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση