Η μητέρα του Φύσσα στο πλευρό της μητέρας της Τοπαλούδη

Η μητέρα του Φύσσα στο πλευρό της μητέρας της Τοπαλούδη

Στο πλευρό της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στην έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τη δολοφονία της κόρης της από συνομηλίκους της στη Ρόδο ένα χρόνο πριν, βρέθηκε η Μάγδα Φύσσα. «Δολοφόνοι, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω» φώναξε η μητέρα της Ε. Τοπαλούδη.

Για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπη σήμερα η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη με τους δύο κατηγορούμενους για τη φρικτή δολοφονία της κόρης τους.  Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

Πρώτος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κατέθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας που περιέγραψε τον τρόπο ανατροφής της κοπέλας, αλλά και τις αμέτρητες ώρες αγωνίας και έπειτα θλίψης που έζησαν και συνεχίζουν να ζουν μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε ότι στο εδώλιο θα πρέπει να κάθονται και οι γονείς των κατηγορουμένων για να πουν και εκείνοι με τη σειρά τους για το πώς ανέθρεψαν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την efsyn.gr, o δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο ιατροδικαστής που συνέταξε το πόρισμα. Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν περίπου δέκα μάρτυρες και εκτιμάται πως θα απαιτηθεί άλλη μία ή και περισσότερες δικάσιμοι πριν το δικαστήριο να εκδώσει την απόφαση του για την υπόθεση που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη τον Νοέμβριο του 2018, αφού ένα ζευγάρι κατοίκων της περιοχής διαπίστωσε πως στην παραλία Φώκια στην Ρόδο επέπλεε το άψυχο σώμα μίας γυναίκας. Στη συνέχεια η έρευνα του Λιμενικού αποκάλυψε τον νεαρότερο από τους δύο δράστες με τον οποίο συναντήθηκε η φοιτήτρια το επίμαχο βράδυ. Εκείνος με την κατάθεση του οδήγησε στον δεύτερο δράστη. Και οι δύο από την πρώτη στιγμή αλληλοκατηγορούνται επιρρίπτοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλο για το έγκλημα.

πηγή:thepressproject.gr

57

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση