Ντουέιν Ουέιντ: Στηρίζω απόλυτα την διεμφυλική κόρη μου

Ντουέιν Ουέιντ: Στηρίζω απόλυτα την διεμφυλική κόρη μου

Για την 12χρονη διεμφυλική κόρη του μίλησε ο άσος του NBA Ντουέιν Ουέιντ στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις. Ο Ουέιντ δήλωσε πως το παιδί του έχει την απόλυτη στήριξη εκείνου και της συζύγου του και έστειλε ένα όμορφο και σημαντικό μήνυμα σε όλους και κυρίως στους γονείς. 

«Εγώ και η σύζυγός μου η Γκάμπριελ είμαστε περήφανοι γονείς για ένα παιδί που ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Όταν το παιδί σου έρχεται στο σπίτι με μία απορία, με ένα θέμα, με το οτιδήποτε που θέλει να συζητήσει, η δουλειά μας ως γονείς είναι να ακούσουμε. Να δώσουμε τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες που μπορούμε. Αυτό δεν αλλάζει επειδή εμπλέκεται ένα θέμα σεξουαλικότητας του παιδιού», ανέφερε και συνέχισε:

«Όταν η Ζάια, ένα παιδί 12 χρονών, ήρθε σπίτι και είπε ‘θέλω ζήσω την αλήθεια μου και να με αποκαλείτε αυτή’. Το κανονικό όνομά του παιδιού είναι Ζάιον. Και ήθελε να την αποκαλούμε Ζάια. Ήταν δουλειά μας να ψάξουμε τα πάντα πάνω σε αυτό το θέμα ώστε να παρέχουμε στο παιδί όλες τις απαραίτητες και σωστές πληροφορίες ώστε να είναι ο καλύτερός της εαυτός», κατέληξε.

πηγή:tvxs.gr

 

166

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση