O 9χρονος Κουάντεν που έπεσε θύμα bullying έγινε All Star σε αγώνα ράγκμπι!

O 9χρονος Κουάντεν που έπεσε θύμα bullying έγινε All Star σε αγώνα ράγκμπι!

Το αγόρι που πάσχει από νανισμό και ήθελε να αυτοκτονήσει έκανε το όνειρό του πραγματικότητα

Αυτή τη φορά τα δάκρυα λύπης έγιναν δάκρυα χαράς! Ο 9χρονος Κουάντεν Μπέιλςπου σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα, κλαίγοντας σπαρακτικά εξαιτίας του bullying που δέχεται καθημερινά στο σχολείο για τον νανισμό, μπήκε πρώτος στο γήπεδο στον αγώνα ράγκμπι All Star κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Τζόελ Τόμπσον και αποθεώθηκε από χιλιάδες φιλάθλους στην Αυστραλία!

Πριν από μερικές μέρες, η μητέρα του τον είχε βιντεοσκοπήσει ενώ έκλαιγε γοερά ζητώντας να βάλει τέλος στη ζωή του για ένα από τα πολλά περιστατικά bullying στο σχολείο του. «Δώσε μου σχοινί να κρεμαστώ, θέλω να αυτοκτονήσω. Θέλω να μαχαιρώσω την καρδιά μου, θέλω κάποιος να με σκοτώσει», έλεγε απευθυνόμενος στην μητέρα του, που εξηγούσε ότι βιώνει διαρκώς αυτή την κατάσταση ως αποτέλεσμα του bullying, εξαιτίας του πιο κοινού τύπου νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία. 

Χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν και ήδη σε λογαριασμό συγκεντρώθηκαν σχεδόν 400.000 δολάρια για να ταξιδέψει στο Ορλάντο και να επισκεφθεί την Ντίσνεϊλαντενώ δεκάδες διάσημοι ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές τον υποστήριξαν δημόσια.

Ο μικρός Κουάντεν πήρε τεράστια χαρά κάνοντας ένα όνειρό του πραγματικότητα, μπήκε πρώτος στο Cbus Super Stadium και έχοντας τεράστια δύναμη από τη στήριξη του κόσμου μπορεί πλέον να ονειρεύεται!

Πηγή: https://www.ethnos.gr

 

36

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση