Ο δήμαρχος Σουφλίου δεξιώθηκε τους ακροδεξιούς Ευρωπαίους βουλευτές

Ο δήμαρχος Σουφλίου δεξιώθηκε τους ακροδεξιούς Ευρωπαίους βουλευτές

Στον απόηχο της επίσκεψης των Ευρωπαίων εθνικιστών, μεταξύ των οποίων και ο υπαρχηγός του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν, συνεχίζεται η εκδήλωση θαυμασμού και υπερηφάνειας μερίδας θεσμικών για τη συγκεκριμένη επίσκεψη.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, αφού παρέθεσε δείπνο στην αντιπροσωπεία των Ευρωπαίων εθνικιστών, που φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση του προσφυγικού ζητήματος, με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook τούς ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην περιοχή: «Κλιμάκιο ευρωβουλευτών επισκέφθηκε την παρέβρια περιοχή του Δήμου Σουφλίου, είναι αυτοί που σήκωσαν εντός του ευρωκοινοβουλίου την ελληνική σημαία και δήλωσαν: Οχι στον εκβιασμό του Ερντογάν, στηρίζουμε τους Ελληνες που στηρίζουν τα σύνορα της Ευρώπης!» ήταν η ακριβής δήλωσή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Σουφλίου ζητά αυστηρότερα μέτρα εναντίον των μεταναστών. Αντιδράσεις σε μερίδα πολιτών του Σουφλίου είχε δημιουργήσει και η δήλωσή του πριν από καιρό πως «εάν οι αρμόδιοι αδυνατούν, να μας το πουν, διαφορετικά ο δήμος θα οργανώσει τους πολίτες του και θα προστατεύσει τη ζωή και την περιουσία τους!», δηλώσεις που ερμηνεύτηκαν ως προτροπή για τη δημιουργία πολιτοφυλακών.

Ο ίδιος βέβαια είχε ανασκευάσει αρκετές μέρες μετά, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν παρακινούσε τους πολίτες σε αυτοδικία…

Πηγή: https://www.efsyn.gr

45

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση