Oι συλλήψεις και οι φυλακές δεν μας σταματούν!

Oι συλλήψεις και οι φυλακές δεν μας σταματούν!

Στις 19 του Μαρτίου πραγματοποιήθηκε έφοδος της “αντι”τρομοκρατικής σε συνεργασία με τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, στα γραφεία μας στη Τζαβέλλα και σε σπίτι στα Σεπόλια. Ο ιμπεριαλισμός και η φασιστική κυβέρνηση του ΑΚP έδωσαν εντολή στην ελληνική ακροδεξιά κυβέρνηση για την επίθεση αυτή. Πήραν σηκωτούς και με τη βία 26 από τους συντρόφους μας! Οι 15 που προσαχθήκαμε από τη Τζαβέλλα, αφεθήκαμε ελεύθεροι, ενώ 11 σύντροφοί και συντρόφισσες μας συνελήφθησαν με την κατηγορία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μεταξύ των συντρόφων μας, από τα γραφεία της επιτροπής αλληλεγγύης για τους τούρκους και κούρδους πολιτικούς κρατούμενους, υπήρχαν σύντροφοι με κινητικά προβλήματα (σύνδρομο Κόρασκοφ) από το βασανιστήριο της υποχρεωτικής σίτισης, στην οποία υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επταετούς απεργίας πείνας ενάντια στα λευκά κελιά (2000-2007).

Η ελληνική αστυνομία έκανε πλιάτσικο στα γραφεία μας, ώστε να εμποδιστεί η συνέχεια των εργασιών μας. Κλάπηκαν λεφτά του κοινού ταμείου για την καθημερινή μας επιβίωση, ολόκληρη η υλικοτεχνική υποδομή των γραφείων μας (υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες κ.α.). Στα γραφεία γίνονται οι τηλεοπτικές εκπομπές “Eνάντια στα Nαρκωτικά, την Eξάρτηση και τη Διαφθορά” (Uyusturucuyla Savas Tv), οι ραδιοφωνικές εκπομπές της «Φωνής του Λαού» (HalkinSesiRadyo-Tv), όπου γίνεται και συνεχείς αναμετάδοση των νέων από Τουρκία και Ευρώπη, καθώς επίσης και οι εργασίες του Αντιϊμπεριαλιστικού Μετώπου Ελλάδας. Όμως οι πιέσεις της αστυνομίας δεν θα μας εμποδίσουν να συνεχίσουμε τις εργασίες μας.

Οι επιθέσεις της αστυνομίας δε μας σταματούν, μας εξοργίζουν

Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται….

Δε μπορείτε να σταματήσετε τη ροή της ιστορίας.. Οι ταξικοί αγώνες γράφουν την ιστορία.

Είναι οι αγώνες εκείνοι που τραβούν τη γραμμή μεταξύ του ιμπεριαλισμού και το μετερίζι των λαών του κόσμου. Ο καπιταλισμός τελείωσε και σάπισε και τη θέση του πήρε ο ιμπεριαλισμός. Μα ο ιμπεριαλισμός σάπισε κι αυτός, δεν έχει άλλα όπλα να εξαντλήσει πάνω στους λαούς.

Ο ιμπεριαλισμός και οι υπηρέτες του!

Αυτοί που μας βαφτίζουν τρομοκράτες! Αυτοί είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες!

Αυτοί έχουν βάψει τον παγκόσμιο χάρτη με αίμα!

Αυτοί είναι υπεύθυνοι για το θρήνο, την τυραννία, την εκμετάλλευση, τη φτώχια, την ανεργία, τη διαφθορά και τις αρρώστιες!

Ο ιμπεριαλισμός και οι ντόπιοι συνεργάτες του χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να επιτεθούν στους λαούς. Επιτίθενται στους λαούς, χωρίς να κάνουν διαλείμματα. Τους ρουφάνε το μεδούλι, τους πίνουν το αίμα και ακόμα και στην πιο μικρή διεκδίκηση για δικαιοσύνη επιτίθεται άγρια, κάθονται και παρακολουθούν.

Σε αυτόν τον κόσμο ζούμε…. Γι΄αυτό και ο πόλεμος ενάντια στον ιμπεριαλισμό είναι καθήκον, για όποιον θέλει να λέγεται άνθρωπος!

Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά και δε μιλάς, δίνεις λευκή επιταγή στους φονιάδες των λαών!

Ο κόσμος, όμως, δεν ανήκει σε αυτούς. Ο κόσμος ανήκει στους λαούς που αγωνίζονται και αντιστέκονται!

Η νίκη ανήκει στους λαούς που αγωνίζονται και αντιστέκονται!

Γιατί εμείς έχουμε το δίκιο…. Ηθικά, πολιτικά και ιστορικά οι λαοί έχουν το δίκιο!

Το να αντιστέκεσαι ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό είναι καθήκον όλων των Μαρξιστών-Λενινιστών και όσων αγαπούν τον τόπο τους. Κι εμείς σηκώνουμε αυτό το καθήκον…

Με πίστη στην Επαναστατική Υπόθεση θα ρίξουμε τον ιμπεριαλισμό στα σκουπίδια της ιστορίας!

Έτσι μεγαλώνουμε την ελπίδα των λαών της Ανατολής και όλου του κόσμου. Γιατί ο μαρξισμός-λενινισμός είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να γκρεμίσει την αυτοκρατορία του σάπιου ιμπεριαλισμού. Ο ιμπεριαλισμός δε θα αφήσει εύκολα την μαρξιστική-λενινιστική ιδεολογία να δώσει ξανά ελπίδα στους λαούς, γι’ αυτό και μας επιτίθεται με συλλήψεις και εκτελέσεις. Εμείς, όμως συνεχίζουμε να πολεμάμε, να αντιστεκόμαστε, να εξαπλώσουμε την αντίστασή μας σε όλους τους λαούς του κόσμου!

Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την ελπίδα χωρίς να κάνουμε βήμα πίσω!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

 

ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ

ΚΑΤΩ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την ελπίδα, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 

Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας

Αντιϊμπεριαλιστικό Μέτωπο, τομέας Ελλάδας

104

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση