Ομολογία ενοχής Λαγού στο twitter: «Με κάτι γάζες τρέχατε στον Δένδια και λέγατε πιάστε τους»

Ομολογία ενοχής Λαγού στο twitter: «Με κάτι γάζες τρέχατε στον Δένδια και λέγατε πιάστε τους»

Από «λαγός» στην απολογία του έγινε «λιοντάρι» στο twitter ο κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Σε έναν αποκαλυπτικό διάλογο στο twitter συμμετείχε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γ. Λαγός.

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου, ο Γ. Λαγός απάντησε σε χρήστη του μέσου σχετικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Περάματος και την υπόθεση επίθεσης μελών της τοπικής οργάνωσης Περάματος σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Στις απαντήσεις του κάνει λόγο για «τρεξίματα» και «γάζες» ενώ συστήνει στον συνομιλητή του (sic)«Σσστττ…μην λετε για Περαμα.ακου που σου λεω.δεν κανει.ξεφτυλιζεστε».

Σε κάποιο σημείο του ψηφιακού διαλόγου ο Γ. Λαγός γράφει (sic): «Στο Περαμα κανατε μηνυσεις ομως…και πολυ κλαμα.τρεχατε στην αστυνομια λεβεντομαγκα.κυριε Δενδια με εδειραν.αυτα λεγατε…στο Περαμα». Ο τόνος των όσων γράφει ο υπόδικος Γ. Λαγός θυμίζουν αναπόφευκτα τα sms και τις συνομιλίες που είχε για το περιστατικό με το στέλεχος της ΧΑ Σωτήρη Δεβελέκο.

Αντίθετα με όσα έγραψε στο twitter o υπόδικος πρώην βουλευτής της ΧΑ, κατά την απολογία του στη δίκης της Χρυσής Αυγής τον περασμένο Οκτώβριο, είχε αρνηθεί την επίθεση στο ΠΑΜΕ και τον σχεδιασμό της από τον ίδιο για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως ήταν «ιδεολογική μάχη» και πως οι χρυσαυγίτες του Περάματος πήγαν «να σβήσουν συνθήματα» αποδίδοντας τα όσα αναφέρει το κατηγορητήριο για την επίθεση στο ΠΑΜΕ σε σκευωρία.

Πηγή:https://omniatv.com

178

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση