Μητέρα Τοπαλούδη: “Έκκληση στον πρωθυπουργό, τα ισόβια να είναι ισόβια”

Μητέρα Τοπαλούδη: “Έκκληση στον πρωθυπουργό, τα ισόβια να είναι ισόβια”

Έκκληση στον πρωθυπουργό κάνει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ώστε να αλλάξει ο νόμος και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια, μέσω του Open.

Καθώς η δίκη για τη δολοφονία της φοιτήτριας φτάνει στο τέλος, η μητέρα της ξεσπά: «Με πολύ άσχημη ψυχική διάθεση, όλο μου το είναι έχει γκρεμιστεί, δεν υπάρχει ζωή, είμαι μια ζωντανή νεκρή. Να αντικρίζω το παιδί μου νεκρό, να ζω σε ένα σπίτι μόνο με φωτογραφίες και με αναμνήσεις και με καντήλια αναμμένα και με τάφο».

Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας, συνεχίζουν: «Η κυρία Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης. Αλλά εγώ δεν έχω την αντοχή να αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα και παραμένουν κτήνη. Να τους καταδικάσει η κοινωνία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νόμο κάνοντας έκκληση στην κυβέρνηση: «Είναι light νόμοι. Kάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας και στον τέως πρωθυπουργό να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Σε τέτοια βάρβαρα εγκλήματα. Η ποινή πρέπει να είναι ίδια και για τον ένα και για τον άλλο, είναι φονιάδες. Η τιμωρία πρέπει να είναι αμείλικτη και παραδειγματική. Φτάνει το ίδιο το κράτος να μας προδίδει. Φτάνει! Δεν το αντέχω άλλο».

Πηγή: https://rosa.gr

47

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση