Απίστευτο παραλήρημα Τραμπ για Μινεάπολη: Αλήτες όσοι τα σπάνε, θα στείλω την Εθνοφρουρά να πέσει πιστολίδι

Απίστευτο παραλήρημα Τραμπ για Μινεάπολη: Αλήτες όσοι τα σπάνε, θα στείλω την Εθνοφρουρά να πέσει πιστολίδι

Ανεβάζει τους τόνους αποκαλώντας αλήτες τους διαδηλωτές της Μινεάπολης, που έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Με δυο tweets ο Ντόναλντ Τραμπ ρίχνει λάδι στη φωτιά και ανεβάζει τους τόνους αποκαλώντας αλήτες τους διαδηλωτές της Μινεάπολης, που έχουν βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ εξαιτίας της αστυνομικής βίας που του ασκήθηκε.

Οι αναρτήσεις του Τραμπ

«Δεν αντέχω να βλέπω αυτό να συμβαίνει σε μια μεγάλη αμερικανική πόλη, τη Μινεάπολη. Ολική έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος ριζοσπάστης αριστερός Δήμαρχος, Τζέικομπ Φράι, θα αναλάβει δράση και θα θέσει την πόλη υπό έλεγχο, ή θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα ολοκληρώσω τη δουλειά», έγραψε ο Τραμπ και στο δεύτερο μήνυμά του ήταν ακόμα πιο απειλητικός.

«Αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ ατιμάζουν τη μνήμη του George Floyd και δεν θα το αφήσω να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον Κυβερνήτη Tim Walz και μου είπε ότι ο στρατός είναι μαζί του. Οποιαδήποτε δυσκολία και θα αναλάβουμε εμείς τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά, όταν ξεκινά η λεηλασία, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί. Ευχαριστώ!».

Δείτε τις αναρτήσεις


το twitter κατέβασε το ένα tweet του Trump γιατί παραβιάζει τους νόμους του διαδικτύου ως παρακίνηση σε βία

πηγή:thetoc.gr

161

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση