Απόπειρα βιασμού στη Σαμοθρακη!

Απόπειρα βιασμού στη Σαμοθρακη!

Ήμασταν με τις φίλες μου στην πλατεία στα Θέρμα. Η παρέα άρχισε να σπάει, οποτε αποφάσισα εγώ με την κολλητή μου και το αγόρι της να πάμε προς το κάμπινγκ. Τα δυό τους έμειναν λίγο πιο πίσω κι εγώ προχώρησα λίγα μέτρα πιο κάτω.

Μέχρι που σταμάτησε μια μεγάλη μπλε σκούρα ή μαύρη μηχανή με 2 τυπους γύρω στα 50, ο ένας φορούσε κόκκινη μπαντανα, νομίζω είχε μούσια, ενώ ο άλλος ήταν ασπρομαλλης με κοτσίδα και με μαυρογκρι μπαντανα (ειχε σκοτάδι και δεν μπορούσα να διακρίνω χαρακτηριστικά προσωπου).

Με ρώτησαν που πάω, τους είπα, και μου είπαν έλα να σε πάμε και ανέβηκα.

Με έβαλαν ανάμεσα για τρικαβαλο και άρχισε να τρέχει πολύ.

Ο τύπος που καθόταν πίσω μου άρχισε να μου βάζει χέρι και σε κλάσματα δευτερολέπτου έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και το άλλο χερι μέσα από το σορτσάκι μου. Του είπα κατευθείαν να σταματήσει να με ακουμπάει, και έριξα το βάρος μου προσπαθώντας να τους κάνω να σταματήσουν τη μηχανή για να φύγω.

Πήγαμε να πέσουμε, οπότε αναγκαστικά σταμάτησαν κατεβηκα και άρχισα να τρέχω προς την αντίθετη κατεύθυνση και πήρα κατευθείαν την φίλη μου τηλεφωνο που ήρθε αμέσως.

Το επόμενο πρωί τον πετυχαμε στο καφενείο στα Θέρμα. Αρχίσαμε να του φωνάζουμε και έλεγα όλη την ιστορία ουρλιάζοντας. Πολύ λίγα με υποστήριξαν. Η στάση του μαγαζιού ήταν η εξής: «Εδώ δεν είναι πλατεία, αν σας ενοχλεί ο τύπος να φύγετε».

Προφανώς και απαντησαμε ανάλογα. Εν τέλει, 10-15 λεπτά μετά τον διαπληκτισμό έφυγε.

** Αποφασίσαμε ως  πρωτοβουλια Σαμοθράκης να καλέσουμε σε πορεία τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 18:00 προσυγκεντρωση στο κάμπινγκ στον 5ο τομέα με κατεύθυνση προς τα Θέρμα.

Η αφορμη ειναι τα πολλαπλά περιστατικά σεξιστικής βίας.

 

Πηγή: Η σιωπή είναι συνενοχή

519

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση