Αντιδήμαρχος Kοινωνικής Aλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων χαρακτηρίζει «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές

Αντιδήμαρχος Kοινωνικής Aλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων χαρακτηρίζει «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές

«Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι» – Με αυτή τη φράση η Αλεξία Έβερτ, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων σχολίασε μία από τις εικόνες από τις χθεσινές διαδηλώσεις συγκεντρωμένων που κρατούσαν αποστάσεις.

Δείχνοντας μάλλον τον οπτική του Δήμου Αθηναίων για την κοινωνική αλληλεγγύη, όντας η αρμόδια αντιδήμαρχος, σχολιάζοντας μια εικόνα από τις χθεσινές διαδηλώσεις με αποστάσεις η Αλεξία Έβερτ χαρακτήρισε «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές. Πρόκειται για την κόρη του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και π. δημάρχου της Αθήνας, Μιλτιάδη Έβερτ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέδειξε η avgi.gr, η αρθρογράφος των «Νέων» Π. Ραγκούσση ανέβασε μια φωτογραφία από τη χθεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ σημειώνοντας από πάνω «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας» με την αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων να σχολιάζει «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

 

 

Πηγή:thepressproject.gr

569

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση