Η Μπεκατώρου κατήγγειλε ότι υπάρχει και άλλο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα

Η Μπεκατώρου κατήγγειλε ότι υπάρχει και άλλο θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από παράγοντα

Αντωνία Ξυνού

Η Σοφία Μπεκατώρου κατονόμασε και άλλο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης συναθλήτριάς της, το οποίο φαίνεται πως δεν έχει παραγραφεί.

Το δρόμο για τη συνέχιση της προκαταρκτικής εξέτασης ύστερα από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίησή της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας φαίνεται πως «έδειξε» η Ολυμπιονίκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του News 24/7, η αθλήτρια κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα Στεφανάτο, αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στην προσωπική της ιστορία, η οποία έλαβε χώρα το 1998, αλλά δεν έμεινε εκεί. Φαίνεται πως κατονόμασε ακόμα μία αθλήτρια από το χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα, το περιστατικό κακοποίησης φαίνεται πως έγινε σε χρόνο που ακόμη δεν έχει παραγραφεί, πράγμα που σηματοδοτεί τη συνέχιση της έρευνας. Έτσι, επόμενη κίνηση του εισαγγελικού λειτουργού είναι η κλήτευση της αθλήτριας προκειμένου να επιβεβαιώσει την κατάθεση Μπεκατώρου. Φαίνεται λοιπόν, πως στο παρόν στάδιο η δικογραφία δεν θα μπει στο αρχείο, τουλάχιστον όχι πριν καταθέσει η συναθλήτρια της Ολυμπιονίκη, ενώ στη συνέχεια, εκτός απρόοπτου θα κληθούν να καταθέσουν οι παράγοντες της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που συνδέονται με τις καταγγελίες.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την κατάθεσή της, η Σοφία Μπεκατώρου, έχοντας γνώση για το «αγκάθι» που υπάρχει στην αυτεπάγγελτη έρευνα, δηλαδή ότι το υπό διερεύνηση αδίκημα έχει παραγραφεί, προχώρησε σε μία δήλωση – προτροπή.

«Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή ελπίζω και άλλες γυναίκες κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Πηγή: news247.gr

92

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση