Στρατόπεδο Μαρινέλλη Μυτιλήνη: ΕΔΕ και πειθαρχικές ποινές σε βάρος Υπολοχαγού που διέταξε να φωνάξουν φαντάροι Εθνικιστικά-Ακροδεξιά συνθήματα

Στρατόπεδο Μαρινέλλη Μυτιλήνη: ΕΔΕ και πειθαρχικές ποινές σε βάρος Υπολοχαγού που διέταξε να φωνάξουν φαντάροι Εθνικιστικά-Ακροδεξιά συνθήματα

φώτο αρχείου
Αυτή τη φορά σταθήκαμε απέναντι στον Εθνικισμό και την Ακροδεξιά που επιχειρεί να διαδώσει τις αισχρές πολεμοκάπηλες και μισαλλόδοξες αντιλήψεις της στον Στρατό.
Με την κάλυψη του Υπουργείου και του ΓΕΣ που αναγκάζονται να παρέμβουν ΜΟΝΟ όταν υπάρχει Αντίσταση από τους φαντάρους, ΜΟΝΟ όταν Δημοσιοποιούνται οι καταγγελίες της Αυθαιρεσίας και της εθνικιστικής προπαγάνδας.
Έτσι λοιπόν διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος Υπολοχαγού γιατί Διέταξε τους συναδέλφους φαντάρους να φωνάξουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εθνικιστικά και μισαλλόδοξα συνθήματα. Θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων.

Ανάμεσα στα εμετικά συνθήματα ήταν και το εξής:
«Ήταν ένα καράβι, ένα αρματαγωγό, από το Βόλο σάλπαρε να σπείρει πανικό. Πάει παραλία, στην Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία».
Επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για ένα Αηδιαστικό Παράνομο τραγούδι που οι φασίστες συστηματικά επιχειρούν τα επιβάλλουν στην χακί καθημερινότητα, ιδίως στις Ειδικές Δυνάμεις.
Για μια ακόμη όμως φορά τους καταγγελλόμενους υποστήριξαν τα γνωστά εθνικιστικά και φιλο-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σαιτ.
Αυτοί που βγήκαν από τα σπλάχνα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αναλαμβάνοντας κρατικές θέσεις, στην συνέχεια κατεβαίνοντας  στις Δημοτικές εκλογές μαζί με τους ΝΑΖΙ Φονιάδες, ενώ σήμερα προβάλλουν συστηματικά τις απόψεις του Φυλακισμένου Κασιδιάρη, του Παναγιώταρου και της υπόλοιπης Δολοφονικής συμμορίας.
Αυτοί υποστηρίζουν τη δράση των φασιστών στον Στρατό, καλύπτουν κάθε Παρανομία των Ακροδεξιών!
Θυμίζουμε:
Β’ ΕΑΝΕΘ Καλλονή Μυτιλήνης: Αξιωματικός και φασισταριά φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα
Τη δημόσια κατακραυγή προκάλεσε η καταγγελία συναδέλφου φαντάρου
για τον ρατσιστικό οχετό Στρατιωτικού εναντίον των προσφύγων.
Και όλα αυτά ενώ η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για την σεξουαλική εκμετάλλευση προσφυγόπουλων από πρωτοκλασάτους του πολιτισμού με διασύνδεση με την κυβέρνηση.
Αναρωτιόμαστε οι δημοσιευμένες καταγγελίες δεν ευαισθητοποίησαν το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ;
Ποια μέτρα έλαβαν αυτοί και ο Στρατηγός.
Γιατί σύμφωνα με νέα ανταπόκριση από το στρατόπεδο Μαρινέλη της Καλλονής Λέσβου, τα αισχρά αυτά γεγονότα επαναλήφθηκαν  Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.
Ποιο συγκεκριμένα εθνικιστικά συνθήματα εκφωνήθηκαν κατά την απογευματινή αναφορά των στρατιωτών, πριν το φαγητό.
Αλήθεια, ποια ήταν η στάση και ο ρόλος του Αξιωματικού που εκτελούσε χρέη ΑΥΔΜ;
Σύμφωνα με τις καταγγελίες στη συλλογική πορεία προς τα μαγειρεία ακούστηκαν εθνικιστικά συνθήματα.
Αναρωτιόμαστε, στο στρατόπεδο δρα πυρήνας φασιστών και εθνικιστών;
Το ΓΕΣ επιβεβαιώνει τις καταγγελίες;
Θα τις διερευνήσει;
Η ΒΛΑΚΕΙΑ των εν λόγω φασιστών «χτυπά ταβάνι» καθώς ισχυρίζονται ότι τα εθνικιστικά συνθήματα στοχεύουν στην «εμψύχωση του ηθικού των στρατιωτών και του εθνικού τους φρονήματος καθώς στη περίοδο covid-19 όλοι εναντιώνονται προς το ανώτερο χρέος τους να υπηρετούν τη πατρίδα εφόσον νιώθουν εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο».
Οι συγκεκριμένοι στρατιώτες της Β ΕΑΝΕΘ που δηλώνουν συμμέτοχοι στο συμβάν αισθάνονται υπερήφανοι που σπαταλούν το πάθος τους ενάντια στους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ κάνουν μόκο για τον ελληνικό στρατό που συμμετέχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που προκαλούν την προσφυγιά.
Τι να πεις για όλους αυτούς που τους έχουν εσώκλειστους στη μονάδα εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας της κυβέρνησης και των παράλογων ημίμετρων για τον κορονοιό, αλλά αντί να διαμαρτυρηθούν στο ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας που έχουν μετατρέψει τα στρατόπεδα σε Υγειονομικές Βόμβες, αυτοί φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα;;;
Στρατιώτες με επικίνδυνες ακροδεξιές αντιλήψεις που στρέφονται ενάντια στον αδύναμο, αντί να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.
Στρατιώτες Αναλώσιμοι που λιγώνονται για το σηματάκι «του Μαχητή», μεταφράζοντας την Υποταγή, το τσαλάκωμα της Αξιοπρέπειας, τον συμβιβασμό με την χακί αθλιότητα σε Μαγκιά.
Φασισταριά που θέλουν αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας στους 18 μήνες και στράτευση στα 18 χρόνια για φτωχούς νέους και νέες.
Φασισταριά που δεν λένε μια κουβέντα για την εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση στον Στρατό, αλλά οι ίδιοι γλύφουν κατουρημένες ποδιές ως άθλια βύσματα για να φτιαχτούν οι ίδιοι και χώνουν τους υπόλοιπους φαντάρους
Λυπόμαστε για αυτούς.
Αποκαλύπτεται ξανά ο ρόλος του εθνικισμού και του ρατσισμού.
Ιδεολογίες που σπέρνουν τον εμφύλιο μεταξύ των εργαζομένων, της νεολαίας και των προσφύγων, που ταυτόχρονα συγκροτούν πολεμοκάπηλα «εθνικά μέτωπα» για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πλουσίων.
Ο Εθνικισμός, ο Ρατσισμός, ο Φασισμός είναι μέσα στον στρατό.
Μόνη απάντηση το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
1.005

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση