Βράνιες, άλλο ένα φασιστικό σκουπίδι για την ΑΕΚ

Βράνιες, άλλο ένα φασιστικό σκουπίδι για την ΑΕΚ

Εντάξει δεν είναι και ο Τσιάρτας! ( ή ο επιλεκτικός αντιφασισμός)
Πριν από λίγες μέρες έπειτα από τις αντιδράσεις του κόσμου της Α.Ε.Κ. αποτράπηκε η πρόσληψη του Τσιάρτα στη θέση του προπονητή της Α.Ε.Κ. Β που θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία.
Χτες επέστρεψε ο αγαπημένος του ίδιου του Μελισσανίδη Βράνιες. Ο Βράνιες ανεπιθύμητος στην Άντερλεχτ για την αντικοινωνική συμπεριφορά του και τα καμώματά του μέσα και έξω από το γήπεδο, για την αδιαφορία του για το σύνολο και για τον προσωπικό του τσαμπουκά που βάζει πάνω από όλα, είναι και πάλι στην Ελλάδα.
Ο Βράνιες όμως είναι ανεπιθύμητος στη Βοσνία, στη χώρα του. Το τατουάζ στο δεξί του χέρι είναι ο Momcilo Dujic, γνωστός ως διοικητής Chetnik, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου είχε σκοτώσει χιλιάδες Σέρβους και Κροάτες αντιφασίστες. Στα γήπεδα της Βοσνίας πριν από παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας κάπου θα βρεθεί το σχετικό πανό που θα δηλώνει πως είναι ανεπιθύμητος.
Ο Βράνιες είναι πιο έξυπνος από τον Τσιάρτα. Οργανώνει κερκίδα μαζί με τους φανατικούς οπαδούς, φανατίζεται μαζί τους, αυτούς τους ίδιους που δεν άφησαν τον Τσιάρτα να κάτσει στον πάγκο επειδή είναι φασίστας, και κυρίως δεν το προβάλλει ποιος είναι.
Η ουσία είναι πως ένα ακόμα σκουπίδι, υπόδειγμα του υποκόσμου που κυκλοφορεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρό, θα αποθεώνεται κανονικότατα από οπαδούς απελπισμένους για κάτι καλύτερο αθλητικά.

ΑΠΌ ΤΟ fb ΤΟΥ ΝΠ

 

889

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση