Τ. Θεοδωρικάκος: “Αποτελεσματική” αστυνομία είδε έξω απ’ το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Τ. Θεοδωρικάκος: “Αποτελεσματική” αστυνομία είδε έξω απ’ το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και αναφερόμενος στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης σημείωσε εξισώνοντας τους θύτες με τα θύματα, πως κανένας είδος βίας δεν είναι ανεκτό, ενώ επισήμανε, πως μια οργανωμένη Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις αποτελεσματικά.

Σημείωσε, μάλιστα, πως η ΕΛ.ΑΣ αντέδρασε έγκαιρα στα επεισόδια(!).

«Η Αστυνομία έδρασε με αποτελεσματικότητα και συντονισμένο σχέδιο που είχε ως στόχο να αποφευχθούν τα επεισόδια. Αυτό δεν κατέστη δυνατό διότι μέσα στο σχολείο υπήρχαν κοκτέιλ μολότοφ από ακροδεξιούς μαθητές».

Στο πλαίσια του ξεπλύματος των φασιστικών στοιχείων απ’ όλα τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν τοποθετηθεί, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει στη γραμμή των “δύο άκρων”, της βίας “μέσα και έξω απ’ τα σχολεία”.

Τα βίντεο και εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, δείχνουν την ξεκάθαρη ανοχή και τις πλάτες τις αστυνομίας σ’ αυτές τις δυνάμεις, την ώρα που απαγόρευαν σε γονείς και εκλεγμένους να προσεγγίσουν το σχολείο.

Ακόμη κι αυτά να μην είδε ο Υπουργός ( αμφιβάλουμε), δεν είδε τα όπλα, τους σουγιάδες και τα ρόπαλα που βρέθηκαν να κουβαλούν οι συλληφθέντες;

Για ποια εξίσωση ακριβώς μιλάμε;

Πηγή: alt.gr

52

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση