Κύμα υποστήριξης στη Ναταλία Γερμανού για την ανοίκεια επίθεση από ακροδεξιούς και τρολς

Κύμα υποστήριξης στη Ναταλία Γερμανού για την ανοίκεια επίθεση από ακροδεξιούς και τρολς

Επιμέλεια: Κατερίνα Κουτσελάκη

Έβγαλαν χολή από το μεσημέρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακροδεξιά στοιχεία και τρολς κατά της Ναταλίας Γερμανού, αφότου φιλοξένησε στην εκπομπή της τον διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλο, τον άνθρωπο που τελευταία στιγμή απεσύρθη – άγνωστο παραμένει ακόμα από ποιους – το όνομά του από τη λίστα με τους προσκεκλημένους και υπό βράβευση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανθρώπους που διακρίνονται για σημαντικές δράσεις.


Το Ιάσονα Αποστολόπουλο που αυτή την περίοδο σώζει ζωές στα ανοιχτά της Ιταλίας, σε μια θαλάσσια περιοχή η οποία έχει υπάρξει υγρός τάφος για χιλιάδες πρόσφυγες που παίρνουν την απόφαση γι’ αυτό το ταξίδι προς την ελπίδα με κάθε κίνδυνο και κόστος, είχε καλεσμένο η παρουσιάστρια στη συχνότητα του Alpha, με αφορμή όλο αυτό το δυσώδες σκηνικό που ακολούθησε μετά την περιβόητη εκείνη κοινή συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ολλανδό ομόλογό του και τον διάλογο με τη δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ για τις παράνομες επαναπροωθήσεις, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Το γεγονός ότι ο Ιάσονας Αποστολόπουλος περιέγραψε μέσα από έναν τηλεοπτικό δέκτη την προσωπική του εμπειρία για το πώς διαχειρίζεται το ελληνικό κράτος το προσφυγικό ζήτημα «έβγαλε από τα ρούχα τους» τα φασιστοειδή που έσπευσαν να λασπολογήσουν εκείνον, αλλά κυρίως την κ. Γερμανού που έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς «δημοσιογράφους».

Έτσι επιδόθηκαν σε μια χυδαία επίθεση κατά την οποία επικαλέστηκαν ακόμη και τον αείμνηστο πατέρα της Φρέντυ Γερμανό, παραδίδοντας μαθήματα εθνικοφροσύνης και σωστής δημοσιογραφίας, ξέρετε σαν αυτή στην οποία αναφέρθηκε και ο κ. Μητσοτάκης το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Πρώτη και καλύτερη η «έγκριτη» Ομάδα Αλήθειας

 

και ακολούθησαν και άλλα «εθνικά λιβανιστήρια»

 

 

 

 

Άμεση ήταν όμως η αντίδραση από πληθώρα χρηστών στα social media που τάχθηκαν στο πλευρό της παρουσιάστριας και αναγνώρισαν τη διαφορά που έκανε σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Πηγή: efsyn.gr

29

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση