Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα – «Ζούσε υπό καθεστώς φόβου»

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα – «Ζούσε υπό καθεστώς φόβου»

Ο χρυσαυγίτης μαζί με τον περιφερειάρχη Μουτζούρη

Συχνές προστριβές είχαν η 41χρονη και ο πρώην σύντροφός της που την σκότωσε και έπειτα αυτοκτόνησε. Φίλη του θύματος αναφέρει πως του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ότι δεν μπορούσε να ξεκόψει από αυτόν.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και ολόκληρη η χώρα από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μία 41χρονη γυναίκα η οποία σκοτώθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης (03/03) στο καφενείο που διατηρούσε η 41χρονη στην Κάτω Τούμπα, την πυροβόλησε και έπειτα αυτοκτόνησε. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Στις μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν την 41χρονη, οι οποίοι έκαναν λόγο για συχνές προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι και πολλαπλούς τσακωμούς, έρχεται να προστεθεί η μαρτυρία της δικηγόρου και καλής φίλης της γυναίκας, Δήμητρας Τσιλίδου, η οποία με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Του είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πέρυσι τον Ιανουάριο. Ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια. Εγώ εκείνη την ώρα γυρνούσα στο σπίτι, άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό. Να σας πω την αλήθεια, κατάλαβα αμέσως. Το φαντάστηκα ότι μπορεί να ήταν αυτός».

«Δεν μπορούσε να ξεκόψει, δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Μια γυναίκα μπορεί να ζει υπό το καθεστώς του φόβου. Είχε τρία παιδιά και προσπαθούσε να τα προστατεύσει. Δεν μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από αυτό τον άνθρωπο», πρόσθεσε.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο δράστης εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης (02/03) στο καφενείο της 41χρονης που βρίσκεται στην οδό Παπάφη στην Κάτω Τούμπα, κρατώντας μία καραμπίνα. Προσπέρασε όλους τους θαμώνες, πυροβόλησε την 41χρονη εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα και μετά αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ μπήκε στο χειρουργείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε παρά την προσπάθεια των γιατρών και κατέληξε.

Από το συγκλονιστικό και τραγικό επεισόδιο τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της 41χρονης γυναίκας, η οποία βρισκόταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας της, ευτυχώς ελαφρότερα, αλλά μεταφέρθηκε και εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο γυναικοκτόνος ο οποίος ήταν και αθλητής του ΜΜΑ, είχε χωρίσει με το θύμα.

Ο 41χρονος που σκότωσε την πρώην σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη
Ο 41χρονος που σκότωσε την πρώην σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη  ΙΝΤΙΜΕ

Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση του γυναικοκτόνου

Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο 41χρονος άνδρας λίγο πριν εισβάλλει στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», φαίνεται να έγραψε ο άνδρας στο Facebook.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, φέρεται να συνδεόταν με τον ακροδεξιό χώρο και να συμμετείχε σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα -

Πηγή: news247.gr

360

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση