«Βόμβα» από Γερμανικό Τύπο: Γερμανοί ακροδεξιοί πάνε στην Ουκρανία για να στηρίξουν το τάγμα του Αζόφ

«Βόμβα» από Γερμανικό Τύπο: Γερμανοί ακροδεξιοί πάνε στην Ουκρανία για να στηρίξουν το τάγμα του Αζόφ

H Süddeutsche Zeitung αποκαλύπτει ότι ακροδεξιοί Γερμανοί ήδη ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδέψουν άμεσα στην Ουκρανία


Σε άκρως ανησυχητικές αποκαλύψεις προχωρά η εφημερίδα του Μονάχου Süddeutsche Zeitung, καθώς αναφέρει ότι οι γερμανικές αρχές ασφαλείας παρατηρούν μεμονωμένους ακροδεξιούς να συλλέγουν πολεμική εμπειρία στην Ουκρανία, ενώ άλλοι βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι αρχές παρακολουθούν σειρά Γερμανών από το ακροδεξιό χώρο με προορισμό την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο που μεταφέρει δήλωση του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών: «Υπάρχουν πληροφορίες για 27 ακροδεξιούς που ήδη ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδέψουν στην Ουκρανία»

«Ναι μεν πρόκειται για μικρή ομάδα υπόπτων, αλλά οι αρχές λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τον κίνδυνο …».

Οι ακροδεξιοί Γερμανοί στηρίζουν το τάγμα Αζόφ


Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την εφημερίδα του Μονάχου, οι περισσότεροι μεταβαίνουν στην Ουκρανία για να στηρίξουν ακροδεξιούς ομοϊδεάτες τους, όπως τα τάγματα του Αζόφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Γερμανίας, οι επαναπατριζόμενοι δεν απειλούνται με ποινικές διώξεις. Στην ειδική περίπτωση των εξτρεμιστών, ωστόσο, οι αρχές έχουν θέσει ως στόχο να εμποδίζουν ανθρώπους να ταξιδεύουν στην εμπόλεμη ζώνη για να αποτρέπουν νεοναζί από το να εκπαιδεύονται με όπλα ή να αποκτούν εμπειρία μάχης.


 

Πηγή: koutipandoras.gr

24

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση