Πορεία για τον Ζακ: Ξεχειλίζει η οργή για την αθώωση των αστυνομικών

Πορεία για τον Ζακ: Ξεχειλίζει η οργή για την αθώωση των αστυνομικών

Πέτρος Αλεξανδρής

 

Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί  στο Μοναστηράκι, με σκοπό να συμμετέχει στην πορεία που ξεκίνησε  με κατεύθυνση την οδό Γλάδστωνος όπου δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ζακ Κωστόπουλος.


Με κυρίαρχο το συναίσθημα της οργής για την αθώωση των 4 αστυνομικών μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου ξεκινά άμεσα η αποψινή πορεία για την απονομή δικαιοσύνης και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου. Την πορεία διοργανώνει η Πανελλαδική Πρωτοβουλία «For Zackie – δεν υπάρχει Ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη» και η σελίδα Justice 4 Zak/Zackie σε συνεργασία με πολλές οργανώσεις πολιτών.

Η πορεία έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στην οδό Γλάδστωνος, τον μοιραίο πεζόδρομο για τη ζωή του Ζακ Κωστόπουλου, της αγαπημένης Zackie Oh, κοντά στην πλατεία Ομόνοιας.

Το Antivirus είναι εκεί και καταγράφει το αίτημα του κόσμου για απονομή δικαιοσύνης. Οι φωτογραφίες δείχνουν την οργή του κόσμου, όπως και τα συνθήματα που βγαίνουν από το στόμα των διαδηλωτών:

  • Η Ζάκι ζει τσακίστε τους ναζί!
  • Δικαιοσύνη για τον Ζακ
  • Stop στα εγκλήματα της αστυνομίας

Εξάλλου και στα social media η οργή του κόσμου ξεχειλίζει, μετά την αθωωτική απόφαση για τους 4 αστυνομικούς και παρά την ποινή κάθειρξης 10 ετών που αποφάσισε το δικαστήριο για τον κοσμηματοπώλη Σπυρ. Δημόπουλο και τον μεσίτη Αθαν. Χορταριά.


 

Πηγή: avmag.gr

158

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση