Και για τον Άδωνη «ανύπαρκτοι» όσοι ασχολούνται με παιδοβιαστές

Και για τον Άδωνη «ανύπαρκτοι» όσοι ασχολούνται με παιδοβιαστές

Ο αρθρογράφος της Καθημερινής (!) Σάκης Μουμτζής ήταν αφοριστικός σήμερα στο Twitter: «Αφήστε τους ανύπαρκτους και τους μουσαμαδένιους να ασχολούνται με τους παιδοβιαστές».

Άλλωστε όλοι εμείς οι ανύπαρκτοι που ασχολούμαστε με τους παιδοβιαστές, είμαστε από εκείνους που «Δεν κάνουν πολιτική, αλλά ψυχοθεραπεία» και «Βγάζουν όλα τα συμπλέγματά τους».

Γιατί όλα αυτά; Γιατί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κουστωδία του εγκαινίασαν το Μετρό στον Πειραιά. Γράφει λοιπόν ο Σάκης Μουμτζής: «Η ατζέντα σήμερα είναι η λειτουργία του μετρό στον Πειραιά. Επάνω σε αυτήν την εικόνα γίνονται οι συγκρίσεις».

Το θέμα δεν είναι βέβαια τι γράφει για τους παιδοβιαστές ο συγκεκριμένος, μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι συμφωνεί μαζί του και ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας retweet και προωθώντας θεσμικά την άποψη για «τους ανύπαρκτους που ασχολούνται με τους παιδοβιαστές».

Η απάντηση ήρθε πληρωμένη από έναν χρήστη του Twitter: «Πήγαινε στη μάνα του 12χρονου κοριτσιού και πες της: «Δεν πειράζει που το μέλος μας σου βίαζε το παιδί, τώρα θα πηγαίνεις από τον Πειραιά στο Αεροδρόμιο σε 55 λεπτά»».

Πηγή: efsyn.gr

18

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση