Χανιά: Νέα αναβολή στη δίκη για τον εκπαιδευτικό που ασέλγησε σε μαθήτριες

Χανιά: Νέα αναβολή στη δίκη για τον εκπαιδευτικό που ασέλγησε σε μαθήτριες

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά επρόκειτο να ξεκινήσει χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον καταδικασθέντα 60χρονο, σήμερα, εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ο οποίος αντιμετώπισε τις κατηγορίες για ασέλγεια σε τέσσερις κοπέλες και προσβολή αιδούς σε δύο άλλες κοπέλες, όλες μαθήτριες του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε εκ νέου μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης που επικαλέστηκε λόγους ασθένειας του κατηγορουμένου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πρωτόδικα τον Ιούνιο του 2020 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου, το οποίο επέβαλε στον 60χρονο 20 χρόνια φυλάκισης. Ο 60χρονος που έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του και υποστήριξε ότι είχε την συναίνεση των κοριτσιών στις πράξεις του, δικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και καθηγητής στα Χανιά, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2019 με τις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης αυτών σε ασέλγεια, μετά από καταγγελίες μαθητριών του φροντιστηρίου του, που την περίοδο εκείνη ήταν 13 ετών έως και 15 ετών, όλες μαθήτριες γυμνασίου.

Πηγή: efsyn.gr

24

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση